Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο την οποία και διέσυρε με 5-0

LA LIGA- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-5
Γήπεδο: Βαγιέκας

Σταθερά στην κορυφή η Μπαρτσελόνα, που έκανε πλάκα επί τη Ράγιο Βαγιεκάνο (4-0)..

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα, καθώς στ 21' ο Σεσκ βρήκε όμορφα τον Βίγια κι εκείνος νίκησε από κοντά τον Ρουμπέν. Στο 30' ο Ρουμπέν είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Σεσκ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μέσι αστόχησε από κοντά.
Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και καθάρισε το ματς στο 48ο λεπτό. Ο Μοντόγια έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μέσι με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-0. στο 61' ο Βαλντές απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Φουέγο, ενώ στο 78' ήρθε και το 3-0. Ο Άλμπα τροφοδότησε με κεφαλιά τον Τσάβι κι εκείνος με σουτ από τα πέναλτι νίκησε τοβ Ρουμπέν, και πριν προλάβει να αντιδράσει η Ράγιο, η Μπάρτσα απέτυχε και 4 γκολ στο επόμενο λεπτό με σκόρερ τον Σεσκ. Το τελικό 5-0 έκανε ο Μέσι με σουτ από δεξιά στο 89ο λεπτό.
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Κασάδο (67' Μπίγιε), Ρόντρι, Αμάτ, Τίτο, Φουέγο, Μπαπτιστάο (73' Βάσκεθ), Ντομίνγκες, Πίτι (58' Μπανγκουρά), Κάρλος, Ντελίμπασιτς
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μοντόγια, Μπούσκετς, Άλμπα (81' Μπαρτρά), Σονγκ, Τσάβι (84' Ντος Σάντος), Φάμπρεγας, Μέσι, Πέδρο, Βίγια (62' Σάντσες).
ΘΕΛΤΑ- ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Στο 1-1 έμειναν Θέλτα και λα Κορούνια κι έχασαν και οι δύο.
Η Θέλτα μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. ο Αρανθούμπια απέκρουσε το σουτ του Άσας αλλά ο Μπερμέχο στην επαναφορά έκανε το 1-0. στο 14ο λεπτό το πλασέ του Λόπες έφυγε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Άσπας στο επόμενο λεπτό, ενώ στο 22' το σουτ του Ρίκι έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρι του Βάρας. Τελικά η Λα Κορούνια έφερε στα ίσια το ματς στο 30΄' ο Βαλερόν έκοψε στην περιοχή την μπάλα και ο Ντομίνγκες με όμορφο σουτ έκανε το 1-1.
Η Θέλτα έμεινε με 10 παίκτες στο 55ο λεπτό λόγω αποβολής του Καμπράλ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κλείστηκαν και το σκορ έμεινε στο 1-1.
ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Μάγιο, Καμπράλ, Τούνιεθ, Λάγκο, Ουμπίνα, Άλεξ Λόπεζ, Φερνάντεζ (81' Τόνι), Άσπας (84' Παρκ), Κρον - Ντέλι, Μπερμέγιο (55' Σάμουελ)
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Λάουρε, Μαρτσένα, Ζε Κάστρο, Αϊόθε, Ντομίνγκεζ, Άλεξ, Γκάμα (90' Αντρέ Σάντος), Βαλερόν (77' Καμούνιας), Πίτσι, Ρίκι (63' Νέλσον Ολιβέιρα).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΜΑΛΑΓΑ: 0-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να πετάει αλλά πλήρωσε την κόπωση από το ματς στα μέσα της εβδομάδα και αναγκάστηκε να παραχωρήσει λευκή ισοπαλία στην Εσπανιόλ.
Ο λόγος για την εκπληκτική φέτος Μάλαγα, η οποία παρότι είχε πολλές ευκαιρίες στο ματς με τους Καταλανούς, έχασε δύο βαθμούς και
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κ.Άλβαρες, Β.Άλβαρες, Φορλίν, Μορένο, Ροντρίγκες, Σάντσες, Γκόμες (82' Μπαένα), Βερδού, Βακασό, Γκαρσία (72' Αλμπίν), Λονγκό (46' Στουάνι).
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Ελισέυ, Ιτούρα, Καμάτσο, Σέμπα Φερνάντες (60' Χοακίν), Ντούντα, Ίσκο (78' Πορτίγιο), Σάντα Κρους.
ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε η Μπέτις κόντρα στη Βαλένθια.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μπέτις καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. ο Κάρλος έκανε το γύρισμα, ο Ραμίς απομάκρυνε λάθος και ο Σεβίγια με όμορφο σουτ έκανε ο 1-0. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Κάστρο έφυγε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Αλμπέλδα στο 34'. Στο 45ο λεπτό η κεφαλιά του Κάμπελ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στην επανάληψη η Μπέτις είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ η Βαλένθια δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Μαρτίνεθ, Μάριο, Παουλάο, Νέλσον, Κάνιας, Νόσα, Σεβίγια (75' Νόνο), Κάρλος (85' Νάτσο), Κάμπελ (67' Μολίνα), Κάστρο.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Περέιρα, Κόστα, Σισοκό, Γκάγκο, Αλμπέλδα (46' Μπανέγκα), Βιέρα, Τ.Κόστα (83' Γκουαρδάδο), Μπερνάτ (63' Βαλντές), Σολδάδο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...