Μήνυμα Μέρκελ στους Γερμανούς μέσω Youtube Η Άγκελα… εκσυγχρονίζεται!

Μπορεί να άργησε λίγο, σε σχέση με πολλούς άλλους πολιτικούς αρχηγούς αλλά, έστω και αργά, η Γερμανίδα Καγκελάριος… εκσυγχρονίστηκε!..


Για πρώτη φορά την Παρασκευή, η κυρία Μέρκελ, απευθύνθηκε στους πολίτες της χώρας της σε απευθείας σύνδεση μέσω YouTube.


Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο βήμα της κ. Μέρκελ, η οποία προσπαθεί εδώ και καιρό να προσαρμοστεί στις νέες τεχνολογίες.


"Κυρία Μέρκελ, πώς είναι δυνατόν οι βουλευτές να αποφασίζουν οι ίδιοι για τους μισθούς τους; Στις επιχειρήσεις δεν είναι εργαζόμενοι που αποφασίζουν τους μισθούς τους".


Αυτή είναι μια από τις δέκα ερωτήσεις που επελέγησαν από τους "κυβερνοναύτες", από τις συνολικά 1.800 που ελήφθησαν, και στις οποίες η πρωθυπουργός απαντά στο YouTube.


Το περίεργο είναι ότι οι Γερμανοί επέλεξαν να ρωτήσουν την ηγέτη τους για θέματα όπως η ασφάλιση υγείας, η νομιμοποίηση της κάνναβης, ωστόσο, καμία ερώτηση δεν τέθηκε σχετικά με την τρέχουσα κρίση στη ζώνη του ευρώ.


Για κάθε ερώτηση, η 'Ανγκελα Μέρκελ έδωσε λεπτομερείς απαντήσεις, βασιζόμενη π.χ. σε απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου για να εξηγήσει τα εισοδήματα των βουλευτών.


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...