David Beckham's pal reveals iconic end of Victoria's lavish 50th party which fans brand 'the best'

 Dave Gardner was among the guest attending Victoria Beckham's extravagant 50th birthday party at Oswald’s private members club in Mayfair - but the night ended in a much humbler environment

Ο Ντέιβ Γκάρντνερ ήταν μεταξύ των καλεσμένων που παρακολούθησαν το υπερβολικό πάρτι για τα 50ά γενέθλια της Victoria Beckham στο ιδιωτικό κλαμπ μελών του Oswald στο Mayfair - αλλά η βραδιά τελείωσε σε ένα πολύ πιο ταπεινό περιβάλλον


Δεν είναι περίεργο που η Posh έδειχνε λίγο κουρασμένη και συναισθηματική καθώς ο Becks της έδωσε ένα γουρουνάκι έξω από το πάρτι στο Oswald's στο Mayfair, πριν την βάλει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ωστόσο, ήταν μια βραδιά που θα θυμόταν – κάτι που, ελπίζουμε, να μπορεί.


Και τα πέντε Spice Girls επανενώθηκαν στο bash ( Εικόνα: ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ) Η λίστα καλεσμένων περιελάμβανε την Eva Longoria, τη Salma Hayek, τη Rosie Huntington-Whiteley και τον σύντροφό της Jason Statham και την Tana και τον Gordon Ramsay. 

Ο ηθοποιός Τομ τους ξεπέρασε όλους, σε ηλικία 61 ετών κάνοντας μια ρουτίνα breakdance που θα ήταν αδύνατη - τι άλλο; – για οποιονδήποτε άλλον. 

Αλλά η μεγαλύτερη ευχαρίστηση του πλήθους ήταν η αυτοσχέδια επανένωση των Spice Girls, η Posh συνάντησε παλιούς φίλους, Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm και Melanie Brown για να τραγουδήσουν το σινγκλ τους του 1998, Stop, και να τραγουδήσουν μαζί όταν ο DJ έπαιξε την επιτυχία τους το 1996, Mama. 

Η Βικτόρια έγινε συναισθηματική όταν τα παιδιά της – Μπρούκλιν, 25 ετών, Κρουζ, 19, Χάρπερ, 12 ετών και Ρομέο, 21 ετών – καθώς και ο Ντέιβιντ, 48 ετών, έδωσαν τις ομιλίες τους.

One guest said: “It was all super-sweet and Victoria looked very proud, not to mention a little teary although she did have a few drinks. Put it this way, the tequila was well and truly flowing. Everyone was most surprised by the fact Tom Cruise was there. He seemed the most exuberant of everyone.”

Tom Cruise is said to have done a breakdancing routine
Tom Cruise is said to have performed a breakdancing routine (
Image:
GC Images)
Rosie Huntington-Whiteley and Jason Statham
Rosie Huntington-Whiteley and Jason Statham (
Image:
GC Images)
Ένας καλεσμένος είπε: «Ήταν πολύ γλυκό και η Βικτώρια φαινόταν πολύ περήφανη, για να μην αναφέρω λίγο δακρύβρεχτη, αν και ήπιε μερικά ποτά. Για να το θέσω έτσι, η τεκίλα ήταν καλά και πραγματικά έρεε. Όλοι εξεπλάγησαν περισσότερο από το γεγονός ότι ο Τομ Κρουζ ήταν εκεί. Φαινόταν ο πιο πληθωρικός από όλους». 
Ο Τομ Κρουζ λέγεται ότι έκανε μια ρουτίνα breakdancing Ο Tom Cruise λέγεται ότι έκανε μια ρουτίνα breakdancing (Εικόνα: Εικόνες GC)

Ο Τομ έχει φόρμα για να βγάζει τις χορευτικές κινήσεις. Ένα βίντεο από το δικό του πάρτι για τα 49α γενέθλιά του το 2011 τον έδειξε να κάνει τα χωρίσματα και το έχει ακόμα. Ο καλεσμένος είπε: «Είναι στα εξήντα του, αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ».
Το bash είδε επίσης μια εμφάνιση από τον Marc Anthony, ο οποίος είναι νονός του γιου του Posh και του Beck, Cruz. Πριν από τους εορτασμούς, η Βικτόρια δημοσίευσε στο Instagram ότι ένιωθε «τόσο απίστευτα ευλογημένη που έφτασε σε αυτό το ορόσημο» και πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την «άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη» του συζύγου της Ντέιβιντ. 

Στις 17 Απριλίου, την ημέρα των γενεθλίων της, η Βικτώρια έλαβε διαδικτυακά μηνύματα από την οικογένεια. Ο Ντέιβιντ έγραψε: «Καθώς φτάνετε σε αυτά τα γενέθλια, θα πρέπει να κοιτάξετε πίσω και να είστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει, επιτύχετε και όσα έχετε χτίσει».


Ο David και η Victoria Beckham εθεάθησαν να φεύγουν από το Oswald's στο Mayfair (Εικόνα: Εικόνες GC)
Οι Spice Girls επανενώθηκαν για τελευταία φορά το 2012 για την τελετή λήξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και το 2019 για μια παγκόσμια περιοδεία στην οποία η Victoria δεν παρευρέθηκε. 
Το ντεμπούτο σινγκλ των κοριτσιών Wannabe κυκλοφόρησε το 1996 και μετά από δύο χρόνια στην κορυφή των charts, η Horner, γνωστή και ως Ginger Spice, συγκλόνισε τον κόσμο όταν έφυγε το 1998, αναφέροντας τις «διαφορές μεταξύ μας». 
Τον Δεκέμβριο του 2000, το υπόλοιπο γκρουπ τράβηξε χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας μια απροσδιόριστη παύση. Σήμερα, η Mel B πείραξε μια πλήρη επανασύνδεση καθώς δημοσίευσε πλάνα από τα κορίτσια να τραγουδούν, προσθέτοντας: «Σύντομα θα έρθουν οι ημερομηνίες περιοδείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...