Ο Βελλίδης «κατέβασε τα ρολά» και ο ΠΑΣ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο

Σπουδαίας σημασίας νίκη με 1-0 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 επί του Ατρόμητου για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα με γκολ του Τσουκαλά στο 29΄.
Δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες είχε ο Ατρόμητος απέναντι στον ΠΑΣ που είχε σε μεγάλη βραδιά τον διεθνή τερματοφύλακά του Βελλίδη αλλά και τον Τσάβες.

Το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Από το σουτ του Ούμπιδες στο 4΄ και την επέμβαση του Βελλίδη, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν μετά το δοκάρι του Ατρόμητου και στο 10΄ να απειλούν με το Στρούνα, η σέντρα του οποίου έφυγε παράλληλα προς την εστία του Γκορμπούνοφ χωρίς να βρεθεί επιθετικός του ΠΑΣ. Στο 15΄ νέα καλή φάση για τους Γιαννιώτες, αυτή την φορά με το σουτ του Τσάβες να περνάει λίγο άουτ.
Ο Ατρόμητος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 26΄, αυτή την φορά με κεφαλιά του Φυτανίδη μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ούμπιδες. Κι ενώ οι Περιστεριώτες «σημάδευαν» τα δοκάρια, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 29΄. Σκόρερ ο Τσουκαλάς με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά την καταπληκτική ατομική προσπάθεια του κορυφαίου παίκτη του αγώνα, Κριστιάν Τσάβες.
Όπως και στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, έτσι και στο δεύτερο, ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Βελλίδης στο 50΄ είπε «όχι» σε διαδοχικά σουτ των Ναπολεόνι και Μπρίτο. Νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 62΄, με τον Βελλίδη να κάνει μόα ακόμη μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Φυτανίδη.
Διαιτητής: Δ.Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Ίλιτς, Λίλα, Τσάβες – Στόιτσεφ, Κυβρακίδης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τσάβες (90΄+1 Γιάκος), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ακόστα, Μανιάς (74΄ Φερφελής), Ίλιτς (52΄ Λίλα)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ.Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο (67΄ Κοντοές), Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (46΄ Ναπολεόνι), Μαρσελίνιο (46΄ Μπρίτο), Λε Ταλέκ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...