CINEMA «Broken City»: ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ με M. Γουώλμπεργκ, Ρ. Κρόου και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς


Με μια δυνατή πρωταγωνιστική τριάδα κατεβαίνει στους κινηματογράφους το «Broken City», το αστυνομικό θρίλερ του Άλαν Χιούζ. Μαρκ Γουώλμπεργκ, Ράσελ Κρόου και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συνθέτουν ένα εξαιρετικό καστ σε μια ταινία γεμάτη ανατροπές.

Ένας πρώην αστυνομικός, που ερμηνεύει ο Μαρκ Γουώλμπεργκ προσλαμβάνεται ως ντετέκτιβ από το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, που ερμηνεύει ο Κρόου για να παρακολουθήσει τη γυναίκα του, που υποδύεται η Ζέτα Τζόουνς. Ψάχνοντας, ανακαλύπτει τελικά ένα πολύ μεγαλύτερο σκάνδαλο απ’ ότι νόμιζε.
« Αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτή την ταινία. Κανείς δεν είναι αυτός που φαίνεται ότι είναι. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει. Συνήθως όταν φτάνω στην 30η σελίδα του σεναρίου, ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί και δεν συνεχίζω το διάβασμα. Σ’ αυτή την περίπτωση με απορρόφησε η ιστορία και τη διάβασα ως το τέλος. Ήθελα να μάθω τι θα συμβεί, και πώς θα συμβεί. Δεν γυρίζουν πλέον τέτοιες ταινίες » δήλωσε ο Γουώλμπεργκ.
Στον ηθοποιό άρεσε πολύ το γεγονός ότι ο χαρακτήρας που ερμηνεύει έχει αρκετά ελαττώματα και δεν είναι ο χαρακτηριστικός τύπος ήρωα και πρόσθεσε: « Πήρα πολύ προσωπικά το ρόλο που ερμηνεύω. Είχα και εγώ πολλά θέματα σε διάφορα χρονικά σημεία και αυτοί είναι οι χαρακτήρες που μου αρέσει να παίζω. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι εκεί έξω, ειδικά σ’ αυτόν το κόσμο. Αλλά επίσης μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι είναι αμετανόητος. Αυτός είναι ο κόσμος που ζει και το περιβάλλον στο οποίο αναπνέει. Άρα όλα είναι όπως είναι και αυτός θα κάνει αυτό που πρέπει ».
Πέρα από αστυνομικό θρίλερ, η ταινία καταπιάνεται με ζητήματα πολιτικής, διαφθοράς, πλούτου και φτώχειας Το «Broken City» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου.









 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...