Νικητής στο γκραν πρι της Μαλαισίας ο Αλόνσο Δεύτερος ο Σέρχιο Πέρεζ - στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο, πρώτευσε στο γκραν πρι της Μαλαισίας, που διεξήχθη στην πίστα της Σεπάνγκ και ήταν το δεύτερο της εφετινής περιόδου.
Δεύτερος ήταν ο Μεξικανός
Σέρχιο Πέρεζ με Sauber-Ferrari, ενώ στην τρίτη θέση..
όπως και στην Αυστραλία, τερμάτισε ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον, με McLaren-Mercedes.
Τα πάνω κάτω έφερε η βροχή στο δεύτερο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της F1. Οι φερόμενοι ως δευτεραγωνιστές Fernando Alonso (Ferrari) Sergio Perez (Sauber - Ferrari) και Mark Webber (Red Bull - Renault) έγιναν οι πρωταγωνιστές στο Podium για το Grand Prix της Sepang στη Μαλαισία.

Μία τροπική καταιγίδα ήταν αυτό που χρειαζόταν για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της F1 και ο απρόβλεπτος καιρός στη Μαλαισία έκανε τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς τον πιο συναρπαστικό. 

Όσοι βιάστηκαν να ξεγράψουν τον Fernando Alonso από τους πρωταγωνιστές πρέπει να σκεφτούν διπλά πριν αμφιβάλλουν ξανά γι’ αυτόν. Ο Ισπανός έδειξε πως οι ικανότητές του ξεπερνούν τις ατυχίες και τις κακές ρυθμίσεις του μονοθεσίου και έφερε μια ανέλπιστη νίκη για τη Ferrari. 

Στη 2η θέση τερμάτισε ο Sergio Perez (Sauber – Ferrari) μετά από ρεσιτάλ οδήγησης. Ο Μεξικάνος άξιζε και αυτός τη νίκη όμως στους τελευταίους γύρους υπερπροσπάθησε, έκανε ένα λάθος και έμεινε 2ος γράφοντας όμως ιστορία. Ο S.Perez έγινε μαζί με τους Pedro Rodriguez και Hector Rebaque ο τρίτος οδηγός από το Μεξικό, που τερματίζει 2ος σε Grand Prix μετά από 31 χρόνια. 

Το podium συμπλήρωσε ο Lewis Hamilton, ύστερα από έναν αλάνθαστο αλλά μάλλον χωρίς ενδιαφέρον αγώνα. Στις επόμενες θέσεις ακολούθησαν οι Mark Webber (Red Bull – Renault), Kimi Rakkonen (Lotus _ Renault), Bruno Senna (Williams – Renault) Paul di Resta (Force India – Mercedes) Jean-Eric Vergne (Toro Rosso – Ferrari) Nico Hulkenberg (Force India – Mercedes) και Michael Schumacher (Mercedes AMG GP). 


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 


1ος. F.Alonso (Ferrari) 2. 44:51,812”


2ος. S.Perez (Sauber – Ferrari) + 2,263”


3ος. L.Hamilton (McLaren – Mercedes) + 14:591”


4ος. M.Webber (Red Bull – Renault) +17,688”


5ος. Κ.Raikkonen (Lotus – Renault) + 29,456”


6ος. B.Senna (Williams – Renault) + 37,667”


7ος. P.Di Resta (Force India – Mercedes) + 44,412”


8ος. J.E.Vergne (Toro Rosso – Ferrari) + 46,985”


9ος. N.Hulkenberg (Force India – Mercedes) + 47,892”


10ος. M.Schumacher (Mercedes) + 49,996”

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...