Valentino Rossi: Ο... γιατρός θέλει γιατρό!

Όσα λάθη δεν είχε κάνει στην καριέρα του όλη τα έχει κάνει πέρυσι και φέτος. Ο λόγος για τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Valentino Rossi, τον αναβάτη ζωντανό θρύλο, τον άνθρωπο που έχει λατρευτεί όσο λίγοι στον πλανήτη. Στα 38 του χρόνια είναι σε απόλυτα ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά το άγχος του για την κατάκτηση του πολυπόθητου δέκατου τίτλου μάλλον τον έχει κυριεύσει.



O Rossi πέφτει λίγες στροφές πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας...
O Rossi πέφτει λίγες στροφές πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας...
Το πάθος πάνω από όλα
Και τον έχει κυριεύσει σε βαθμό που σταματά να σκέφτεται την κρίσιμη στιγμή και αυτό να μεταφράζεται σε απώλεια σημαντικών βαθμών. Η αγωνιστική πείρα 22 ετών δεν είναι αρκετή να τον κάνει να κλείσει το γκάζι και αυτός είναι ο λόγος που θαυμάζουμε τον... γιατρό. Το πάθος του να οδηγήσει στο όριο είναι ανεξάντλητο και κρύβει έναν χαρακτήρα γεννημένο νικητή. Το πρωτάθλημα που θέλει δύσκολα θα το πάρει και είναι κρίμα γιατί είναι αυτό που θέλει ο ίδιος περισσότερο από κάθε άλλο στο παρελθόν.
Μάλλον για να σβήσει το μαύρο 2015, τότε που όλοι θυμόμαστε τον τρόπο που έχασε τον τίτλο. Αλλά ποιος ή ποια είναι αυτή που θα του πει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει; Ποιος είναι αυτός που θα πει σε έναν αναβάτη με... 352 αγώνες στην πλάτη του τι είναι σωστό και τι λάθος; Μόνο ο ίδιος μπορεί να πάρει το ρόλο του πραγματικού γιατρού και να τιθασέψει το αλόγιστο πάθος. Και μόνον έτσι ο VR46 θα είναι σε θέση να ελπίζει για τον δέκατο.



Η αγωνιστική κόντρα με τον Vinales είχε το αποτέλεσμα που όλοι οι φίλοι του MotoGP είδαν στους δέκτες τους...
Η αγωνιστική κόντρα με τον Vinales είχε το αποτέλεσμα που όλοι οι φίλοι του MotoGP είδαν στους δέκτες τους...




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...