Μπαρτσελόνα: Το νέο σπίτι του Ερνέστο Βαλβέρδε

Όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μπιλμπάο. Ο Καταλανικός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα την περιοχή στην οποία αναζητά το επόμενο σπίτι του ο Βαλβέρδε.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της Sport ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει την κατοικία στην οποία θα μένει τα επόμενα δύο χρόνια. Στο διάστημα δηλαδή που θα είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα. Παρότι ακόμη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επίσημη ανακοίνωση,
όλοι θεωρούν δεδομένο, ότι ο πρώην τεχικός του Ολυμπιακού θα είναι ο διάδοχος του Λουίς Ενρίκε για τα επόμενα δύο χρόνια.
GettyImages 521277736
(Ετοιμάζεται για μετακόμιση στη Βρακελώνη ο Ερνέστο Βαλβέρδε - Πηγή: Getty Images / David Ramos)

Μάλιστα ο Βαλβέρδε αναζητά και το σπίτι που θα μένει στην Βαρκελώνη και το δημοσίευμα τον θέλει να καταλήγει στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Sarrià-Sant Gervasi, στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Το προάστιο αυτό είναι ένα από τα δύο ακριβότερα της Καταλανικής πρωτεύουσας και βρίσκεται μακριά από το πολύβουο κέντρο και τους εμπορικούς δρόμους, την παλιά πόλη και το λιμάνι. Μάλιστα μέχρι το 1921, ήταν ανεξάρτητη περιοχή (χωριά εκτός πόλης) από την υπόλοιπη πόλη της Βαρκελώνης και η ένταξη της στο δήμο έγινε με μεγάλες αντιδράσεις από τους κατοίκους.

Θεωρείται περιοχή για σοφιστικέ ανθρώπους και καλλιτέχνες, με πολλούς ελεύθερους χώρους και πάρκα και με ιδιαίτερη παράδοση σε καλλιτεχνικά δρώμενα.

Το Camp Nou απέχει κάτι λιγότερο από 5 χλμ, ενώ και το προπονητικό κέντρο είναι σε απόσταση περίπου 10 χλμ. Ουσιαστικά η κεντρική λεωφόρος Diagonal είναι τα σύνορα της νέας "έδρας" του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παράλληλα το δημοσίευμα κάνει λόγο και για το σχολείο, που θέλει ο Ισπανός προπονητής για τα παιδιά του. Η Μπαρτσελόνα παίζει στις 27/5 στον τελικό του Κυπέλλου με την Αλαβές και η ανακοίνωση του Βαλβέρδε αναμένεται (πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Καταλανικού Τύπου) να γίνει δύο ημέρες αργότερα.
17021783
(Στις 29/5 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο Ερνέστο Βαλβέρδε (δ) ως διάδοχος του Λ. Ενρίκε (αρ.) στον πάγκο της Μπαρτσελόνα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / LUIS TEJIDO)

Διαβάστε επίσης


Super League: Ο Λάζαρος «ανέστησε» την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...