Lada..Ένας ειδικός αυτοκινήτων ονόμασε το κύριο πλεονέκτημα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου e-Largus

 Το νέο ρωσικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Lada e-Largus μπορεί να έχει πλεονέκτημα έναντι των ξένων αναλόγων στο χαμηλότερο κόστος του, δήλωσε ο ειδικός στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας Ivan Zenkevich στο NEWS.ru. 

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε την ίδια την εγχώρια καινοτομία, αφού δεν είναι απολύτως σαφές ποιο αυτοκίνητο ελήφθη ως βάση για τη σχεδίαση.

Αυτά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούν να ανταγωνιστούν τα ξένα λόγω της τιμής, αλλά πρώτα πρέπει να δείτε τι είδους αυτοκίνητο θα είναι.

Είναι όπως με το Moskvich, κανείς δεν ήξερε τι θα χρησιμοποιηθεί ως βάση», είπε. 

Ο ειδικός τόνισε ότι, ως επί το πλείστον, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα, αλλά η ζήτηση για αυτά αυξάνεται σταδιακά. Ωστόσο, ο αριθμός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πωλούνται δεν υπερβαίνει τον αριθμό των αυτοκινήτων που λειτουργούν με βενζινοκινητήρες. 

Παρά το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο δημοτικότητα, ο αριθμός των αυτοκινήτων που λειτουργούν με βενζίνη εξακολουθεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. 

Το περιβάλλον δεν έχει γίνει καλύτερο», κατέληξε. Νωρίτερα, ο Zenkevich είπε ότι το αυτοκίνητο e-Largus μπορεί να είναι μη δημοφιλές στους Ρώσους. 

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι η χαμηλή τιμή που μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας που επηρεάζει τη στάση των καταναλωτών απέναντι σε αυτό το μοντέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...