Eurovision 2012: Απόψε η μεγάλη βραδιά για την Ελλάδα

Πραγματοποιείται απόψε στις 18:30' το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο River West, ο Ελληνικός τελικός της Eurovision για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό..

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης, ενώ θα μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΤ1 και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr/webtv).
Τα τραγούδια και οι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το μοναδικό εισιτήριο για το Μπακού, καθώς και η σειρά εμφάνισης, είναι τα εξής:
1. BABY I’ M YOURS
Ερμηνεία: Dora
Μουσική: Franc, Ηλίας Πανταζόπουλος
Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης
2. KILLER BEE
Ερμηνεία: Cassiopeia
Μουσική: Χρήστος Δάντης
Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας
3. NO PARKING
Ερμηνεία: Velvet Fire
Μουσική - Στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας
4. APHRODISIAC
Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου
Μουσική - Στίχοι: Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenström, Dajana Lööf
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη μας δημοσίευση, από τον Ελληνικό τελικό δε θα λείπουν και οι ενδιαφέρουσες guest εμφανίσεις: Η Κύπρια εκπρόσωπος Ήβη Αδάμου, με το "La la love", ο περσινός εκπρόσωπος της Ελλάδας, Λούκας Γιώρκας, που θα ερμηνεύσει ξανά το "Watch my dance" και η εκπρόσωπος της Γαλλίας, Anggun που θα μας τραγουδήσει το τραγούδι της Γαλλίας για φέτος, "Echo/You and I".
Το τραγούδι που θα επιλεγεί, θα εκλεγεί μέσω τηλεψηφοφορίας του κοινού και ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής, που θα έχουν βαρύτητα 50%-50%. Το κοινό μπορεί να ψηφίζει τηλεφωνικά, ή μέσω γραπτού μηνύματος SMS.

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...