Οι Ελληνίδες που τρελαίνουν τους Βρετανούς

Η εκρηκτική Τζόρτζια Σάλπα, με εντυπωσιακή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, έχει χαρακτηριστεί ως η «Κιμ Καρντάσιαν της Ιρλανδίας» Οι ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοσταύλος και Τζόρτζια Σάλπα μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα στα ταμπλόιντ του νησιού με τα... κατορθώματά τους..

Η εκρηκτική Τζόρτζια Σάλπα, με εντυπωσιακή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, έχει χαρακτηριστεί ως η «Κιμ Καρντάσιαν της Ιρλανδίας»
Φωτιά έχουν βάλει στη βρετανική σόουμπιζ οι ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοσταύλος, τραγουδίστρια και κριτής στο τάλεντ σόου «X Factor», και η Τζόρτζια Σάλπα, μοντέλο με ειδίκευση στα... εσώρουχα. Ο Τύπος στο «νησί», και δη ο σκανδαλοθηρικός, έχει πάθει σχεδόν εμμονή με τα δύο... ελληνόπουλα, που αρκεί να... φταρνιστούν για να γίνουν πρωτοσέλιδο.
Ετσι, όταν η Τουλίσα έζησε μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής της, πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, επιστρέφοντας στο Λονδίνο, οι ταμπλόιντ της γηραιάς Αλβιόνας έκαναν κυριολεκτικά πάρτι. Τι ήταν αυτό που ντρόπιασε την Τουλίσα; Ο δονητής της, τον οποίο οι αρχές ασφαλείας πέρασαν για ύποπτο αντικείμενο. Τη σταμάτησαν, έγραψε η «Sun», στο check in, όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι δονούνταν μέσα στην τσάντα της και της ζήτησαν να την ανοίξει μπροστά τους... Οπως η ίδια πληροφόρησε τους followers της στο Twitter, «ήταν απίστευτα ντροπιαστικό όταν το έβγαλα από την τσάντα».
Ωστόσο, το περιστατικό ενδέχεται να την κάνει πλουσιότερη αν αποδεχτεί πρόταση ύψους 200.000 λιρών από online εταιρεία πώλησης σεξουαλικών βοηθημάτων, προκειμένου να σχεδιάσει τη δικιά της σειρά δονητών... Αλλωστε η Τούλα-Παυλίνα Κοντοσταύλου, όπως είναι το κανονικό της όνομα, στα 23 της χρόνια ήδη μετράει πολλές επιτυχίες, αλλά και πολλά προσωπικά δράματα, αρκετά για να εισπράξει 1,2 εκατ. λίρες για να γράψει την αυτοβιογραφία της και δύο μυθιστορήματα (;). Πριν γίνει μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος N-Dubz και κριτής στο «X-Factor», η Τουλίσα πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, απ' όσα τουλάχιστον λέει η ίδια.
Οι Ελληνίδες που τρελαίνουν τους Βρετανούς
Οι γονείς της ήταν και οι δύο μουσικοί - η Ιρλανδή μητέρα της, Αν Μπριν, ήταν η τραγουδίστρια των Jeep και ο πατέρας της, ο Πλάτωνας, και ο αδελφός του, Βύρωνας, έπαιζαν στη δεκαετία του '70 στους Mungo Jerry, γνωστούς από το τραγούδι «In the Summertime», ένα από τα πιο πετυχημένα singles, με 10 εκατ. πωλήσεις.
Ο χωρισμός
«Φωτιά» έπαιρναν τα «μηχανάκια» των τηλεμετρήσεων όταν η Τζόρτζια επιδείκνυε το πλούσιο στήθος της, όσο ήταν στο «Big Brother»
«Φωτιά» έπαιρναν τα «μηχανάκια» των τηλεμετρήσεων όταν η Τζόρτζια επιδείκνυε το πλούσιο στήθος της, όσο ήταν στο «Big Brother»
Οι γονείς της όμως χώρισαν όταν εκείνη ήταν 9 και έως τα 11 της είχε γίνει ουσιαστικά κηδεμόνας της μητέρας της, η οποία έπασχε από σχιζοειδή διαταραχή. Επιφορτισμένη με αυτήν τη δύσκολη ευθύνη, σε συνδυασμό με το ότι μεγάλωνε σε μία από τις πιο σκληρές γειτονιές του Κάμπτεν στο βόρειο Λονδίνο, δεν είναι περίεργο που η Τουλίσα είχε μία δύσκολη εφηβεία η οποία περιελάμβανε τα πάντα: διατροφικές διαταραχές, κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας, αυτοτραυματισμούς, συμπλοκή σε άγριους καβγάδες με συμμορίες και προβληματικές σχέσεις με μεγαλύτερους.
Η ίδια προσέθεσε πρόσφατα σ' όλα αυτά και τις μικροκλοπές, τη χρήση κάνναβης και την έναρξη σεξουαλικών σχέσεων από τα 14. Ο πατέρας της έχει περιγράψει μια διαφορετική βερσιόν της παιδικής της ηλικίας, που περιλαμβάνει διακοπές σε πολυτελείς βίλες στα ελληνικά νησιά και πλούσια δώρα από τους παππούδες της. Ωστόσο, ακόμα κι αυτός παραδέχτηκε ότι η κόρη του είχε τραύματα όταν τον επισκεπτόταν, από τους καβγάδες της με τις συμμορίες του Κάμπτεν, ενώ και οι δυσκολίες που πέρασε φροντίζοντας τη μητέρα της είναι πραγματικές, οι οποίες και καταγράφηκαν σ' ένα συγκινητικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τουλίσα: Η μαμά μου κι εγώ».
Οι Ελληνίδες που τρελαίνουν τους Βρετανούς
Η νεαρή τραγουδίστρια κατόρθωσε να ξεκολλήσει από τις συμμορίες και τα υπόλοιπα χάρη στον θείο της, Βύρωνα, ο οποίος και αποφάσισε να βάλει τον γιο του Ντίνο -γνωστός πλέον ως Ντάπι-, την ανιψιά του κι έναν φίλο τους, τον Ρίτσαρντ Ροόυσον (Φέιζερ), στον δρόμο της μουσικής.
Το τρίο ονομάστηκε N-Dubz κι αρχικά έπαιζε σε σχολικές εκδηλώσεις, ώσπου κατάφερε σιγά σιγά να γίνει ευρύτερα γνωστό. Το 2007 ο Βύρωνας πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς, λίγο καιρό αφότου το συγκρότημα είχε κατορθώσει να κάνει το πρώτο του χιτ κι ενώ η Τουλίσα και ο Φέιζερ έγιναν ζευγάρι. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή: έχουν να επιδείξουν πάνω από ένα εκατ. πωλήσεις δίσκων, πάνω από 10 εκατ. χτυπήματα στο YouTube, 8 τραγούδια στο τοπ 40, ενώ το τραγούδι τους, «Number One», ήταν το πρώτο τραγούδι που όντως έγινε νούμερο ένα στα βρετανικά charts.
Τουλίσα Κοντοσταύλος. Aπασχόλησε και πάλι τα βρετανικά ταμπλόιντ όταν οι αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου του Μαϊάμι αποκάλυψαν ότι μέσα στην τσάντα της έκρυβε έναν δονητή.
Τουλίσα Κοντοσταύλος. Aπασχόλησε και πάλι τα βρετανικά ταμπλόιντ όταν οι αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου του Μαϊάμι αποκάλυψαν ότι μέσα στην τσάντα της έκρυβε έναν δονητή.
Η Τουλίσα έκανε κι ένα εντυπωσιακό πέρασμα στο «X-Factor», μάλιστα ήταν και ο κριτής που κέρδισε με το συγκρότημα «Little Mix».
Τζόρτζια Σάλπα
Το «σπασικλάκι» που έγινε μοντέλο
Η έτερη εκρηκτική Ελληνίδα είναι η 23χρονη Τζόρτζια Σάλπα, με εντυπωσιακή καριέρα μοντέλου στην Ιρλανδία, που εντυπωσιάζει πλέον και τη Μεγάλη Βρετανία, μετά τη... σέξι συμμετοχή της τον Ιανουάριο στο «Celebrity Big Brother» (η εκδοχή όπου οι έγκλειστοι στο σπιτιού του «Μεγάλου Αδελφού» είναι διάσημοι με την ευρύτερη σημασία της λέξης...).
Η Γεωργία -Τζόρτζια- γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου κι έζησε μέχρι τα τέσσερα της χρόνια, καθώς μετά το διαζύγιο των γονιών της μετακόμισε με τη μητέρα της στην πατρίδα της, την Ιρλανδία.
Τα παιδικά της χρόνια ήταν ήσυχα, ενώ -όπως εξομολογήθηκε η ίδια πρόσφατα- στο Γυμνάσιο ήταν «σπασικλάκι», πολύ αδύνατη, με άφρο μαλλί και γυαλιά με χοντρούς φακούς. Οταν τελείωσε το σχολείο, γύρισε την υφήλιο με ένα σακίδιο, ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 30 χώρες.
Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε μάλλον τυχαία, όταν ο φίλος της έστειλε χωρίς εκείνη να το ξέρει μια φωτογραφία της με μαγιό στο περιοδικό «FHM», στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού του περιοδικού για την ανεύρεση νέων μοντέλων.
Η Τζόρτζια ήταν μάλιστα εκείνη την εποχή στην Ελλάδα, κάνοντας διακοπές, όταν οι φίλοι της την πληροφόρησαν ότι το περιοδικό είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της. Ηταν 17 χρόνων και προφανώς είχε αφήσει πίσω της την εμφάνιση «σπασίκλα».
Μια εντυπωσιακή καριέρα μόλις άρχιζε: διαφημίσεις, πρωτοσέλιδα, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, εβδομαδιαίες στήλες σε εφημερίδες, όλα τα έχει δοκιμάσει με επιτυχία η «Κιμ Καρντάσιαν της Ιρλανδίας» όπως την αποκαλούν, ίσως επειδή είναι μελαχρινή όπως και η διάσημη κοσμική Κιμ των ΗΠΑ, αν και πολλοί επιμένουν ότι είναι ομορφότερη και σαφώς πιο σέξι από την Καρντάσιαν.
«Χρυσές» δουλειές
Μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της ως μοντέλο ήταν όταν καλύφθηκε ολόκληρη με χρυσή μπογιά προκειμένου να διαφημίσει γνωστή γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, φωτογράφηση που την έκανε ευρύτερη γνωστή.
Η φήμη της γρήγορα έφτασε και στη Μεγάλη Βρετανία, με τον ταμπλόιντ Τύπο να ξετρελαίνεται μαζί της, ιδίως όταν έγινε γνωστό ότι θα έπαιρνε μέρος στο «Big Brother».
Αν κι έφυγε σχετικά νωρίς -ήταν η τρίτη στη σειρά που αποχώρησε-, τα «μηχανάκια» έπαιρναν φωτιά όσο επιδείκνυε το πλούσιο στήθος της, για το οποίο επιμένει ότι είναι φυσικό, καθώς δηλώνει ότι απεχθάνεται τις πλαστικές - θα έκανε μόνο μπότοξ όταν θα χρειαστεί, έχει πει χαρακτηριστικά.
Μπαίνοντας στο παιχνίδι, η Τζόρτζια δήλωσε ότι απεχθάνεται τις Wags -τις συζύγους ή τις φίλες των ποδοσφαιριστών- και λατρεύει τα κακά αγόρια με τα τατουάζ. Ισως γι' αυτό να τα έφτιαξε και με τον Κάλουμ Μπεστ -γιο του διάσημου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπεστ-, πρώην μοντέλο και νυν τηλεοπτικό αστέρα, σχέση που δεν κράτησε και πολύ. Τώρα φημολογείται πως βγαίνει με έναν εκατομμυριούχο μάνατζερ hedge fund από το Λονδίνο, ονόματι Τζόι κι αγνώστων λοιπών στοιχειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...