ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός της Eurovision για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον τελικό που θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
.

Η βραδιά θα λάβει χώρα στο εμπορικό κέντρο River West και θα μεταδοθεί στις 22:00 απ'ευθείας από την ΕΤ-1 με παρουσιαστές τη Μαρία Κοζάκου και τον Γιώργο Φραντζεσκάκη.

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί μετά από ψηφοφορία από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%).


Το κοινό θα ψηφίσει μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS). Το τραγούδι που θα επιλεγεί, θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στις 22 Μαΐου στο Μπακού. Στις 24 Μαΐου θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός και στις 26 Μαΐου ο Τελικός.


Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν με την εξής σειρά:
Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision
  • Η Dora με το «Baby, i'm yours». Μουσική: Franc, Ηλίας Πανταζόπουλος. Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης
  • Οι Cassiopeia με το «Killer bee». Μουσική: Χρήστος Δάντης. Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας
  • Οι Velvet Fire με το «No parking». Μουσική-Στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας
  • Και η Ελευθερία Ελευθερίου με το «Aphrodisiac». Μουσική - Στίχοι: Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenstrom, Dajana Lof.
Τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού θα παραβρεθούν και θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους οι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, τη Γαλλία και τη Βουλγαρία.
Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν η Ηβη Αδάμου (με το τραγούδι «La,La, Love») για την Κύπρο, η Anggun (με το τραγούδι «Echo /You and I») για τη Γαλλία και η Sofi Marinova (με το τραγούδι «Love Unlimited») για τη Βουλγαρία.

Μουσικό «παρών» θα δώσουν και ο Λούκας Γιώρκας, που μας εκπροσώπησε στον περσινό διαγωνισμό του Ντίσελντορφ, καθώς και οι τραγουδιστές Γιώργος Σαμπάνης και Χρήστος Π.

phgh 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...