Επίδειξη δύναμης από τη Μπάγερν Μονάχου

Οι Βαυαροί απέδειξαν ότι η ήττα από τη Λεβερκούζεν ήταν απλώς μια παρένθεση, φτάνοντας εύκολα στο τρίποντο με τα γκολ των Σβαϊνστάιγκερ (39΄), Μίλερ (48΄) και Κρόος.
(53΄). Μάλιστα, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες αποσπάστηκε κατά επτά βαθμούς από τους άμεσους διώκτες της, αφού η Σάλκε ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Χοφενχάιμ 3-2 (13΄ Φόλαντ, 67΄ πεν. Φιρμίνο, 90΄ Σίπλοκ - 30΄ Νόιστεντερ, 82΄ Ουτσίντα), με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να περνά στο 83΄ αλλαγή στη θέση του Μάτιπ, ενώ η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε στο 1-1 στην έδρα της, απέναντι στη Γκρόιτερ Φιρτ (1΄ Μάιερ - 53΄ Ζίμπερ).

Μακριά από τη νίκη για δεύτερο διαδοχικό αγώνα έμεινε η Ντόρτμουντ, που απόψε αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο γήπεδό της με την Στουτγκάρδη, ενώ η Νιρεμβέργη επικράτησε 1-0 της Βόλφσμπουργκ (76΄ Γκέμπχαρτ). Η Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ (49΄ Καμάργκο - 77΄ πεν. Καλιτζούρι), ενώ το εξαιρετικό Ανόβερο κατέγραψε ακόμη μια επιτυχία, νικώντας την Άουγκσμπουργκ 2-0 με γκολ των Για Κόναν (26΄) και Στιντλ (86΄
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...