Τιμούρ Κετσπάγια- Έτοιμο το πλάνο για την Γαλλία

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τη βασική εντεκάδα του αγώνα απέναντι στη Σεντ Ετιέν στο μυαλό του, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί κάτι να αλλάξει αν την τελευταία στιγμή ο προπονητής της ΑΕΚ δει ότι ο αντίπαλος θα αγωνισθεί με διαφορετικό σχήμα από αυτό που έχει στα υπόψη του.

Ο Ανέστης έχει κερδίσει ήδη τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, ενώ οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι και Ντίντακ θα είναι όπως όλα δείχνουν η αμυντική τετράδα. Για τους Γιόχανσον, Σιμόες και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι βασικοί, με τον Πέκχαρτ να κερδίζει  την «μάχη» με τον Αραβίδη για τη θέση του επιθετικού.
Στα άκρα της επίθεσης θέσεις έχουν οι Μπαρμπόσα και Βάργκας, ενώ δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει τον αγώνα και ο Μπακασέτας, καθώς ο Κετσπάγια προσπαθεί να τον χωρέσει στην 11άδα της Ένωσης, κάτι που ανησυχεί τον Αραβίδη και ο μάνατζερ του ψάχνει ομάδα στην Γαλλία γι αυτόν.
Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη η ΑΕΚ θα περιμένει τον Χισέμ Μπελκαρουί για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο μάνατζερ του Αλγερινού, Κιμ Ριμπέιρο αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση στους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς λόγω βίζας, η μεταγραφή του παίκτη έχει καθυστερήσει.
Αυτοί που γνωρίζουν λένε, ότι ο Μπελκαρουί έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Φιλίπ Σεντέρος,send 1021 με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ψάχνουν και τρίτη περίπτωση.
Δανεικός θα δοθεί ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, αφού πρώτα ανανεώσει την συνεργασία του με την ΑΕΚ. Ο νεαρός παίκτης, θα βρεθεί φέτος εκτός Σπάτων, αφού στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.
ΘΑΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...