Καμμένος: Το γεγονός ότι ο κ. Σημίτης κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας

Σκληρή επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
«Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».
Σχολιάζοντας τις αναφορές του κ. Σημίτη για το ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζονται εξεταστικές επιτροπές, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε:
«Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός ο οποίος παρέδωσε τον Οτσαλάν. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που στην κρίση των Ιμίων άφηνε τους Αρχηγούς και τον Διοικητή της ΕΥΠ έξω από το γραφείο του. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κάλυψε τον κ. Πάγκαλο όταν είπε ότι “θα έπρεπε να πάρει τη σημαία ο αέρας”. Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας».
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε στην εφημερίδα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν να συμπεριληφθεί στην συνταγματική αναθεώρηση η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απ’ ευθείας από το λαό.

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...