ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ Το παιδί των ρεκόρ

Οταν πριν από περίπου έξι χρόνια ο νεαρός έφηβος Τζάστιν Μπίμπερ έβαζε τα μουσικά βιντεάκια του στο Διαδίκτυο, κανείς, ούτε καν ο ίδιος, δεν φανταζόταν πως η καριέρα του θα εκτοξευόταν και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το αγόρι με το γλυκό χαμόγελο κατάφερε να κερδίσει πολύ γρήγορα το νεανικό κοινό καθώς έγινε ο πρωταγωνιστής στις αφίσες των περισσότερων εφηβικών κοριτσίστικων δωματίων. Κι ενώ όλοι μιλούσαν για άλλο ένα ποπ αστέρι με σύντομη ημερομηνία λήξης, ο 18χρονος σήμερα Μπίμπερ τούς διαψεύδει καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο...
Προσφάτως έγινε ο νεότερος σε ηλικία καλλιτέχνης που κατάφερε να κάνει πέντε Νο1 άλμπουμ. Το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Believe Acoustic» κατάφερε να πουλήσει 211.000 αντίτυπα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του και βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου του Billboard όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τις τέσσερις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως με την τελευταία του αυτή επιτυχία έγινε ένας από τους εννέα συνολικά καλλιτέχνες στην ιστορία που κατάφεραν να κάνουν Νο 1 άλμπουμ για τέσσερις συνεχείς χρονιές.
Ο ίδιος φαίνεται πως απολαμβάνει την επιτυχία του και παίρνει την εκδίκησή του απέναντι σ' αυτούς που αμφισβητούσαν το ταλέντο του: «Τα καταφέραμε. Γράψαμε ιστορία. Σας ευχαριστώ.
Για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο! Ας συνεχίσουμε. Εχουμε κι άλλη ιστορία να γράψουμε... Ελπίζω να απολαμβάνετε τα άλμπουμ και τη μουσική. Γιατί αυτή είναι η ουσία. Η ΜΟΥΣΙΚΗ...» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και τα συγχαρητήρια έπεφταν βροχή.
Ο Τζάστιν Μπίμπερ εξάλλου είναι ιδιαίτερα ενεργό μέλος των ηλεκτρονικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς επικοινωνεί πολύ συχνά με αυτό τον τρόπο. Προσφάτως μάλιστα κατέκτησε άλλη μία πρωτιά: έγινε ο καλλιτέχνης με τους περισσότερους θαυμαστές στο Twitter -τον ακολουθούν καθημερινά 33,3 εκατ.- αποκαθηλώνοντας τη Λέιντι Γκάγκα που κατείχε το ρεκόρ.
Παράλληλα, τον περασμένο Οκτώβριο, το βιντεοκλίπ που τραγουδιού του «Beauty and a Beat» έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς το παρακολούθησαν μέσα σε μία μόλις ημέρα 10,6 εκατομμύρια άνθρωποι!
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε πως στα 18 του, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού «Forbes», είναι η τρίτη οικονομικά πιο ισχυρή καλλιτεχνική προσωπικότητα του πλανήτη, με την προσωπική του περιουσία να έχει αυξηθεί μέσα στο 2012 κατά 55 εκατ. δολάρια, και πως στα πρόσφατα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία αναδείχτηκε καλλιτέχνης της χρονιάς, είναι πασιφανές πως ο Τζάστιν Μπίμπερ ήρθε για να μείνει!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...