Copa America: Νίκη της Κολομβίας στο ντέρμπι με Βραζιλία (Φωτό+Βίντεο)

Η Κολομβία έβαλε σε μπελάδες τη Βραζιλία, την οποία νίκησε 1-0 για τη 2η αγωνιστική στο Γ΄ όμιλο του Κόπα Αμέρικα.
Η επιτυχία των Κολομβιανών ήταν δίκαιη, ήρθε μάλλον εύκολα απέναντι σε μια Σελεσάο που απογοήτευσε και με αυτή η ομάδα του Νέστορ Πέκερμαν πήρε προβάδισμα για την πρόκριση.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 36ο λεπτό ο Μουρίγιο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζέφερσον ύστερα από σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή από φάουλ του Κουαδράδο.
Οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν στη συνέχεια για την ισοφάριση αλλά δεν το πέτυχαν, καθώς ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να νικήσει μόνος του την καλοστημένη και αποτελεσματική άμυνα των Κολομβιανών.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι «βερντεόρο» θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική την Βενεζουέλα χωρίς τον αστέρα της Μπαρτσελόινα, ο οποίος αποβλήθηκε μαζί με τον Μπάκα για διαπληκτισμό που είχαν μετά το τέλος του αγώνα.
πηγη
ΒΙΝΤΕΟ  Mike Loupnikis


«Συγγνώμη» ζήτησε από τους Χιλιανούς ο Βιδάλ


«Ζητώ συγνώμη από όλη τη Χιλή, από το τεχνικό επιτελείο και από τους συνάδελφους. Ξέρω ότι τους απογοήτευσε».
Ο Αρτούρο Βιδάλ δεν συγκράτησε τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που συγκλήθηκε μετά την καταστροφή της Ferrari του διεθνούς μέσου της Γιουβέντους.
Χθες το βράδυ ο Βιδάλ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του, με τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ύστερα να δείχνει στο αίμα του ποσοστό αλκοόλ μεγαλύτερο του επιτρεπόμενου.
Ο αρχηγός της Εθνικής Χιλής δήλωσε ότι χθες, που η ομάδα είχε ρεπό, πήγε σε ένα καζίνο όπου ήπιε «δύο ποτά», μετά τα οποία είχε το ατύχημα. «Ντρέπομαι για αυτό που συνέβη» δήλωσε ο Βιδάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...