H δίαιτα express της Beyonce! 10 κιλά σε 10 ημέρες..

Η ντίβα της R'n'B Beyonce Knowles θέλησε να χάσει γρήγορα κιλά για να είναι σε φόρμα. Παρά το γεγονός λοιπόν πως η καμπύλες της έχουν γίνει διάσημες και κατά κάποιο τρόπο σήμα κατατεθέν της..
αγαπημένης Αμερικανίδας τραγουδίστριας, της ζήτησαν να χάσει 10 κιλά. Και μάλιστα, η Beyonce έπρεπε να τα χάσει μέσα σε 10 ημέρες!..


Η δίαιτα του σφένδαμου – Maple Syrup Diet

Η Maple Syrup Diet ή αλλιώς αποτοξινωτική δίαιτα του λεμονιού βασίζεται σε ένα ρόφημα το οποίο πρέπει κάποιος να πίνει για 3-10 ημέρες. Όπως συνιστάται δεν πρέπει κάποιος να το παρακάνει με αυτή τη δίαιτα καθώς δεν ενδύκνυται για μακροχρόνια χρήση.

Έτσι, η Beyonce ετοίμαζε ένα κρύο ή ζεστό ρόφημα από χυμό λεμόνι, σιρόπι σφένδαμου και πιπέρι καγιέν από το οποίο έπινε καθημερινά 8-12 ποτήρια. Το καθημερινό της διαιτολόγιο ήταν πολύ φτωχό! Για την ακρίβεια την πρώτη μέρα δεν έπρεπε να φάει τίποτα άλλο, πλην ενός φυσικού χυμού από φρούτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Επειδή η συγκεκριμένη δίαιτα είναι πολύ ακραία και επηρεάζει το εντερικό σύστημα, η αφροαμερικανή τραγουδίστρια έπινε κάθε βράδυ ένα φλιτζάνι καθαρτικό τσάι.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...