Την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ Μικρούτσικος και Φαραντούρη για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή

Η μουσική συνεύρεση υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Συνάντηση», ενώνει επιτέλους -μετά από μακροχρόνια επιθυμία τους να συνυπάρξουν επί σκηνής- τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Μαρία Φαραντούρη, σε μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ..

Η συνάντηση αυτή ευοδώθηκε μετά από πάρα πολύ καιρό, αφού -από την εποχή που η Μαρία Φαραντούρη χάραζε τη μουσική της πορεία σαν μούσα του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, συνεργαζόταν με διεθνείς μουσικούς μύθους, τραγουδούσε με τις σπουδαιότερες ορχήστρες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έγινε η πρέσβειρα του ελληνικού τραγουδιού παγκοσμίως ενώ, παράλληλα, ο Θάνος Μικρούτσικος συνέθετε μουσική για πρωτοποριακά θέατρα στην Ευρώπη και συμμετείχε στα μεγάλα ευρωπαϊκά Φεστιβάλ, συνεργαζόμενος με μεγάλους τραγουδιστές-, ονειρεύονταν και οι δύο αυτή τη στιγμή.

 Χωρίς ποτέ να σταματήσουν να σκέφτονται και να ανανεώνουν την αμοιβαία τους υπόσχεση, αποφάσισαν να την πραγματοποιήσουν τώρα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κρίσης.

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: 10 (φοιτητικό), 15, 20, 30, 48, 60, 78 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων: 210 7234567, www.ticketservices.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...