Μετά το Λας Βέγκας Πρίγκιπας Χάρι και πάλι στο Αφγανιστάν

"Prince Harry , γνωστός ως Captain Ουαλία, έφτασε σήμερα στο Bastion σε στρατόπεδο στην επαρχία Χελμάντ (νότιο Αφγανιστάν), για να ξεκινήσει μια προσωρινή τοποθέτηση ως πιλότος Apache, " ανέφερη σε δήλωση Το Υπουργείο Άμυνας . «Αυτός θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της κοινής πολιτικής αεροπορίας ομάδα που παρέχει υποστήριξη ελικοπτέρων της διεθνούς δύναμης υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ (ISAF) και των αφγανικών δυνάμεων", ανέφερε το υπουργείο..

"Βασισμένο στο στρατόπεδο Bastion, η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση του συνασπισμού στη χώρα, μοίρα του θα διαδραματίσει εποπτικό ρόλο, αποτροπή και, εάν είναι απαραίτητο, να πολεμήσουν και να συνοδεύσει άλλα αεροσκάφη», λέει η ανακοίνωση. "Όπως και με όλες τις αναπτύξεις, ο καπετάνιος Ουαλία έχει προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και η απειλή εναντίον του ή από το περιβάλλον του είχε ληφθεί πλήρως υπόψη", ανέφερη η δήλωση.
Διαφανής στρατηγική των μέσων ενημέρωσης του Υπουργείου Άμυνας
Harry, 27, τρίτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είχε εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία του να επιστρέψει στο Αφγανιστάν, όπου είχε κάνει ήδη μια πρώτη επίσκεψη το 2008, μειώνεται για λόγους ασφαλείας μετά την αποκάλυψη από την παρουσία των μέσων ενημέρωσης. Ο νεώτερος γιος του πρίγκιπα William και της Diana, στη συνέχεια υπηρέτησε ως FAC (υπεύθυνος για την αεροπορική υποστήριξη), πριν να εκπαιδευτεί ως πιλότος ελικοπτέρου Apache και να πάρει την άδειά του το Φεβρουάριο.
Πρίγκιπας έκανε τους τίτλους για άλλους λόγους, υπάρχει ένα δεκαπενθήμερο, όταν τα ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τη γυμνή μαζί με νεαρές γυναίκες σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια διακοπών του.


 ΓΙΑ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...