Στιγμή τεράστια τίγρης προσπάθησε να παίξει Pat-α-κέικ με ένα μικρό παιδί (αλλά μην ανησυχείτε, χωρίζονται από γυαλί)

Αυτές οι φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα αποθανατιζουν την αξιοσημείωτη στιγμή που μια τίγρη έσκυψε το κεφάλι του και να υπαχθεί ένα πόδι μέχρι το χέρι ενός μικρού κοριτσιού.
Φωτογράφος DYRK Daniels παρατήρησε  Χρυσή τίγρη της Βεγγάλης είχε ένα ενδιαφέρον για το παιδί, που ήταν ακουμπισμένος γυάλινο περίβλημα του.
Καθώς η τίγρη, που ονομάζεται Taj, με επικεφαλής πάνω σε αυτήν, ο κ. Ντάνιελς πήρε την κάμερά του έτοιμη, περιμένοντας από αυτόν να ουρλιάζω και κτύπημα κατά του.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ..
γυαλιού.Αλλά εκπληκτικά την τίγρη κρέμασαν το κεφάλι του, άπλωσε ένα πόδι έξω στο χέρι και τρίβονται μάγουλο του κοντά στό πρόσωπο του κοριτσιού
Πατέρας δύο παιδιών DYRK Daniels, 47, από την Ουάσιγκτον, την Αμερική, πήγε στο Cougar Mountain Zoo για να φωτογραφίσει την τίγρεις της Βεγγάλης.Όταν έφτασε στον περίβολο υπήρχαν πολλά παιδιά και τις οικογένειες στην περιοχή, έτσι αποφάσισε να τους αφήσει να δείτε το τίγρεις πρώτη φορά πριν προσπάθησε να φωτογραφίσει τον εαυτό τους.
«Αυτό είναι, όταν παρατήρησα αυτό το μικρό κορίτσι ήταν ακουμπάει το ποτήρι με τα δύο χέρια τεντωμένα έξω κοιτάζοντας τον« μεγάλο γατάκια », είπε.«Έχω παρατηρήσει ότι Taj είχε ένα ενδιαφέρον για το κορίτσι και κατευθυνόταν προς το μέρος της.
«Νόμιζα ότι με βεβαιότητα ότι το μικρό κορίτσι θα χρειαστεί θεραπεία μετά από τη σύγκρουση και οι γάτες φοβούνται για το υπόλοιπο της ζωής της.
«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν Taj πλησίασε την κοπέλα, έσκυψε το κεφάλι και στη συνέχεια τοποθετείται τεράστιο δεξί πόδι του ακριβώς μπροστά του, όπου το αριστερό χέρι το μικρό κορίτσι ήταν.
«Ήταν απίστευτο να παρακολουθήσετε. Taj έτριψε το μάγουλό του εναντίον του γυαλιού, όπου το πρόσωπο του μικρού κοριτσιού ήταν και μετακόμισε μακριά. "
Μακριά από το να φοβάται, το μικρό κορίτσι ήταν τόσο ενθουσιασμένο που ξεκίνησε παλαμάκια καθώς περπατούσε πίσω μετά προς τη μητέρα της.
«Δεν έχω δει ποτέ τέτοια τρυφερότητα από ένα τόσο μεγάλο αρπακτικό», δήλωσε ο κ. Ντάνιελς.


Ευγενικός γίγαντας: Όπως ο τίγρης κατευθύνθηκα προς την τζαμαρία προς το μικρό κορίτσι, φωτογράφος DYRK Daniels θεωρείται η μεγάλη γάτα θα ουρλιάζω και να φοβίσουν της

Στιγμή Προσφορών: Αντί να χτυπάς κατά το γυαλί, την τίγρη που απαλά το πόδι του πάνω στο χέρι του μικρού κοριτσιού
Bonding: Ο τίγρης βάλει το πρόσωπό του κάτω δεξιά έτσι ώστε το μικρό κορίτσι θα μπορούσε να το δούμε κατάματα
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...