Εκπληκτικό βίντεο περιστροφή της Γης ελήφθη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αυτή είναι μία ταινία που σίγουρα θα σας αφήσει σε μια περιστροφή.
Το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού σημάδεψε με ένα κάμερα στη Βόρεια Αμερική και την προκύπτουσα φωτογραφίες ήταν συγκολλημένα μαζί σε ένα μαγευτικό επιταχύνεται ακολουθία.
Δείχνει μια περιστροφή της Γης μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα από ένα πλεονεκτικό σημείο 225 μίλια.ΔΕΙΤΕ VIDEO..
πάνω.Nasa εξηγεί ότι η κάμερα ήταν βορινά, έτσι ώστε το καταπληκτικό Aurora Borealis μπορεί να δει shimmering στο πάνω μέρος της οθόνης σε όλο το βίντεο.Η ακολουθία αρχίζει με τα φώτα από το νότιο Καναδά σαρωτικές σε θέα πριν το σταθμό του περνά πάνω από κεντρική Βόρεια Αμερική.
Μέσα από τα σύννεφα, τη χερσόνησο του Μίτσιγκαν μπορεί να δει, με εκατομμύρια Σικάγο των φώτων καμμένος στο νότιο άκρο της λίμνης Μίσιγκαν.
Λίγα δραματική καταιγίδων μπορεί να δει κανείς που αναβοσβήνει στα σύννεφα πάνω από κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες πριν από την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της Ατλάντα και η Γεωργία, έρχεται σε θέα.Κοντά στο τέλος του βίντεο, το ανατολικό ήμισυ της χερσονήσου της Φλόριντα είναι ορατή, καθώς και τα ρηχά νερά των Μπαχαμών.
Ο σταθμός, ένα $ 100billion έργο των 16 εθνών, ολοκληρώθηκε φέτος μετά από περισσότερο από μια δεκαετία της κατασκευής.
Το φυλάκιο, που έχει περίπου το μέγεθος των πέντε υπνοδωματίων σπίτι, υποστηρίζει μια ποικιλία της επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικών επιδείξεων.
Έχει διανύσει περισσότερα από 1.500 εκατομμύρια μίλια - το ίδιο και οκτώ ταξίδια στον ήλιο και πίσω.

Ολόκληρο σχηματισμοί νεφών μπορεί να δει σαφώς κινείται σε όλη την επιφάνεια της γης ως το ΔΔΣ περνάει πάνω από
Το Βόρειο Σέλας λαμπύρισμα στο χρονικό ορίζοντα ως το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό περνά πάνω από τις φωτισμένες πόλεις της Αμερικής κάτω από
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...