Πρώτη νίκη για τον Άρη, 1-0 την Κέρκυρα

Την «παρθενική» του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, καθώς λύγισε με 1-0 την αντίσταση της Κέρκυρας στο «Βικελίδης» με γκολ που σημείωσε στο 57΄ ο Αγκάνθο με πέναλτι.
Σε ρηχά νερά κινήθηκαν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο που είχε ελάχιστες φάσεις..
Χρειάστηκε μάλιστα να περάσουν 20 λεπτά για να γίνει η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία: Στο 20', ο Αγκάνθο ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει ο Αναστασόπουλος και δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας απέκρουσε και το σουτ του Καπετάνου.
Ένα δεκάλεπτο περίπου μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου στο 57', οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χαμπλ ανέτρεψε τον Ψυχογιό, ο Κύζας έδωσε πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Αγκάνθο.
Στο υπόλοιπο του αγώνα η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ ο Άρης φάνηκε ότι επαναπαύτηκε στο γκολ και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Κατσαβάκη να πανηγυρίζει το πρώτο «τρίποντο» για τη νέα σεζόν.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαννιώτας, Κοέλιο, Αγκάνθο - Μπάρκογλου, Ηλιάδης, Χαμπλ, Μοντέιρο
ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Καπετάνος (+90΄ Παντίδος), Γκέσιος (46' Σούνας), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (82' Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67' Γιάντσης), Μπάρκογλου, Λεόν (52' Νάστος), Έντερ, Χαμπλ (78' Διαμαντόπουλος), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...