Έσπασε το ρόδι η Βέροια, 1-0 τον ΠΑΣ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Βέροια που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της επί του ΠΑΣ Γιάννενα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ολαϊτάν στο 65΄.
Με μπροστάρη τον Ολαϊτάν, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με άστοχο σουτ του Ιωάννου στο 6΄ και του Ολαϊτάν στο 22΄, αλλά και με φάουλ του ίδιου στο 26΄ που επίσης δεν βρήκε στόχο..
Πάντως, η σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στον ΠΑΣ, όταν στο 17΄ ο Ντε Βινσέντι «έβγαλε» τετ-α-τετ τον Γεωργίου, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Καντμοίρη.
Με μία πολύ καλή ευκαιρία για τη Βέροια ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο, με την κεφαλιά του Καφέ στο 47΄ που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ταμπάση. Η υπεροχή της «Βασίλισσας του Βορρά» καρποφόρησε στο 65΄, όταν μετά από σέντρα του Γεωργέα και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ολαϊτάν με σουτ «έγραψε» το 1-0. Οι παίκτες του Χριστόπουλου προσπάθησαν μεν να βγουν μπροστά, δεν κατάφεραν όμως να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί και γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους, μένοντας στους δύο βαθμούς.
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Κίτρινες: Μπαργκάν, Ολαϊτάν - Λίλα, Γεωργίου, Βίλα, Τσουκαλάς
ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας (56΄ Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο (78΄ Κόστλι), Καφές (74΄ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90΄ Νικλητσιώτης), Πατσατζόγλου (77΄ Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ιλιτς (82΄ Τζάνης)
Γύρισε η γλώσσα του Μπάρμπα
Ενα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε στο 51ο λεπτό, όταν ο Μπάρμπας έπεσε άτσαλα στο έδαφος και του «γύρισε» η γλώσσα. Το ιατρικό επιτελείο της Βέροιας «έπεσε» αμέσως πάνω στον άτυχο ποδοσφαιριστή, που αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά με φορείο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του. Στη θέση του πέρασε ο νεοαποκτηθείς Ορέστες, που έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...