«Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη ελληνική συναυλία της χρονιάς έχει αρχίσει. Στο Ολυμπιακό Στάδιο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου όλα να είναι έτοιμα, αύριο (Δευτέρα), για το εντυπωσιακό μουσικό θέαμα με το οποίο ο Φοίβος θα γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία..

«Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη ελληνική συναυλία της χρονιάς έχει αρχίσει. Στο Ολυμπιακό Στάδιο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου όλα να είναι έτοιμα, μεθαύριο (Δευτέρα), για το εντυπωσιακό μουσικό θέαμα με το οποίο ο Φοίβος θα γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία.
Από τη σκηνή θα παρελάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού που έχουν μοιραστεί μεγάλες επιτυχίες με τον Φοίβο τις τελευταίες δεκαετίες. Ανάμεσά τους και οι Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Αντζελα Δημητρίου, Πάνος Καλλίδης, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Ελλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Κωνσταντίνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς και Tus οι οποίοι θα συνοδεύονται από 30 χορευτές.

Το κοινό θα παρακολουθήσει ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, διάρκειας τριών ωρών κατά τη διάρκεια του οποίου θα ακουστούν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου. Πάνω στην 600 τ.μ. σκηνή θα βρίσκεται μια τεράστια 200 τ.μ. LEDοθόνη, στην οποία θα προβάλλονται στιγμιότυπα και εικόνες από την πορεία του συνθέτη και των συνεργατών του. «Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε τα υπέροχα τραγούδια που μάς έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια» δηλώνει η Δέσποινα Βανδή.

«Θα είναι μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο πάρτι για έναν μεγάλο συνθέτη» λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης. «Αυτό που είναι σίγουρο 100% είναι ότι θα περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά που θα τη θυμόμαστε για αρκετά χρόνια» συμπληρώνει ο Θάνος Πετρέλης. Οι πόρτες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό στις 6.30 μ.μ. ενώ η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.00 μ.μ.

Αν. Κουκά  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...