Νέο album και περιοδεία για τους Black Sabbath

Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα των Black Sabbath ανακοίνωσε την Παρασκευή πως επανενώνεται για τη δημιουργία νέου album ενώ θα πραγματοποιήσει και παγκόσμια περιοδεία το 2012.
Τα τέσσερα αρχικά μέλη του γκρουπ, Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler και Bill Ward, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για το πρώτο τους album μετά από 33 χρόνια. Ακόμη, ανακοίνωσαν πως θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Download στην Βρετανία τον Ιούνιο του 2012, και έπειτα θα ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους.
Οι Black Sabbath πρόσθεσαν δε ότι το νέο τους album θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του ερχόμενου έτους. Ο Ozzy Osbourne σε δηλώσεις του πρόσθεσε πως ήταν καιρός να ενωθούν ξανά τα μέλη του γκρουπ, ενώ πρόσθεσε πως για κάποιο μαγικό λόγο, οι τέσσερις τους αυτή τη φορά έχουν γράψει εφτά ή οκτώ τραγούδια. 
Το τελευταίο album των Black Sabbath με πρωτότυπο υλικό κυκλοφόρησε το 1978, με τον..
τίτλο “Never Say Never”. Το 1979 ο Ozzy απολύθηκε από τραγουδιστής του συγκροτήματος. Το 1998 το γκρουπ ενώθηκε ξανά, κυκλοφόρησε το album “Reunion”, και έπαιξε σε διάφορα show μέχρι τις αρχές του 2000.
Οι Black Sabbath έχουν ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame και έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 70 εκατομμύρια alb

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...