Ιράν, ΗΠΑ θα πρέπει να εξομαλύνουν της σχέσεις τους με την Τεχεράνη,στο ζήτημα των πυρηνικών. Δήλωσε ο Πρώεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ λέει ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ενέργειας έχει πολιτικοποιηθεί από τη Δύση και ότι είναι σήμερα ένα πρόβλημα μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσιγκτον..

«Όλα τα κράτη-μέλη του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), και ακόμη και τα P5 +1 χώρες (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Κίνα και τη Γερμανία) μας έχουν πει ξεκάθαρα ότι το Ιράν θα πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα [όσον αφορά το πυρηνικό του ενεργειακού προγράμματος] με τις ΗΠΑ, "IRNA ανέφερε Αχμαντινετζάντ, όπως λέει δημοσιογράφους στο περιθώριο του 5ου Φόρουμ Δημοκρατία Μπαλί στην Ινδονησία, την Πέμπτη.
«Έχουμε ανακοινώσει ότι οι εκπρόσωποι όλων των κυβερνήσεων μπορούν να επισκεφθούν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, γιατί το Ιράν είναι η μόνη χώρα που έχει ανοίξει τις πόρτες των πυρηνικών εγκαταστάσεων του στα μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...