Τα ερωτικά μυστικά της Taylor Swift

Μία καθημερινή κοπέλα είναι η Taylor Swift καθώς σε συνέντευξή της στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού Parade αποκαλύπτει τι αναζητά σ’ έναν άνδρα ώστε να μείνει... για πάντα κοντά του. Πάντως, σίγουρα ο Harry Styles πρέπει να αλλάξει τρόπους αν θέλει να κρατήσει κοντά του την Country σταρ..

Όπως εξομολογήθηκε η Taylor ερωτεύεται εύκολα και το ίδιο εύκολα φεύγει από μία σχέση, ενώ έλκεται απίστευτα από «κακά» αγόρια αλλά περιμένει από αυτά μόλις τη γνωρίσουν να αλλάξουν... τρόπους. «Υπάρχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα σ’ αυτόν τον τύπο άνδρα. Συνήθως αυτοί έχουν κάτι να πουν κι αν όχι τουλάχιστον ξέρουν πώς να σε κοιτάξουν και να σου τα πουν όλα μ’ ένα βλέμμα. Πιστεύω ότι όνειρο κάθε κοπέλας είναι να βρει ένα ‘κακό’ αγόρι την κατάλληλη στιγμή, εκείνη που δεν θα θέλει να είναι πλέον ‘κακό’».Η Taylor αν και 22 χρονών έχει συνδεθεί με διάσημους άνδρες συναισθηματικά μη διαθέσιμοι, τουτέστιν ραγίζουν καρδιές και δεν μένουν... για πάντα. Παραμένουν «κακά» παιδιά ούτως ή άλλως: John Mayer, Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner…
Το νέο άλμπουμ της Red έχει πουλήσει περισσότερα από 1,9 εκατομμύρια μέσα σε 4 εβδομάδες, ενώ μόλις πρόσφατα χώρισε από τον τελευταίο της έρωτα, τον 18χρονο απόγονο των Kennedy, Connor.
Μόλις το άλμπουμ έπιανε κορυφή στο US Billboard, ο Τύπος ασχολείτο με τη νέα φημολογούμενη σχέση της με τον τραγουδιστή των One Direction, Harry Styles. Κι αν φαίνεται ότι η Taylor περνά γρήγορα από τον έναν έρωτα στον άλλο, στη συνέντευξή της τονίζει ότι όταν πρόκειται για έρωτα προσπαθεί να έχει έναν ρυθμό.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιλογή να ερωτευτώ αργά ή με κανονική ταχύτητα. Είτε ερωτεύομαι είτε όχι. Δεν το σκέφτομαι και τόσο, κάτι που είναι και καλό και κακό. Δεν κοιτάς προτού να κάνεις το άλμα, απλώς λες ‘ουάου είναι τέλεια! Ας μην το ξανασκεφτώ!’ και σε λίγο λες ‘Κι όμως πετάγαμε! Τώρα πέφτουμε. Τι συνέβη;’. Έχω την τάση να σκέφτομαι με αγάπη τα πράγματα και μετά κοιτάζω πίσω κι επαναξιολογώ. Ξέρω σε πόσους ανθρώπους είπα ‘σ’ αγαπώ’» Θα μπορούσα να τους μετρήσω αλλά δεν θέλω να το κάνω. Ένα μέρος μου ξέρει ότι δεν μπορείς να πεις ότι ήσουν πραγματικά ερωτευμένη αφού δεν διήρκεσε. Αν όμως παντρευτώ και κάνω παιδιά, τότε θα ξέρω ότι είναι πραγματικό το συναίσθημα γιατί διήρκεσε», εξομολογήθηκε.










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...