Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa... Βράδυ προκρίσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η πέμπτη αγωνιστική για τους πρώτους τέσσερις ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ συνδυάστηκε με οκτώ προκρίσεις!.


Στον πρώτο όμιλο, οι πρωτοπόρες, Πόρτο και Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησαν με νίκες. Οι πορτογάλοι επικράτησαν 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι γάλλοι 2-0 εκτός έδρας την Ντιναμό Κιέβου και έδωσαν ραντεβού στην τελευταία αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Παρίσι για να «πολεμήσουν» για την πρώτη θέση.

Στον δεύτερο όμιλο, ο . δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σάλκε. Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα 1-0 εκτός έδρας από τους γερμανούς οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 της Μονπελιέ και κλείδωσε το εισιτήριο.

Στον τρίτο όμιλο η Ζενίτ και η Μάλαγα ήρθαν ισόπαλες 2-2. Οι… πρωτάρηδες Ισπανοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση, στερώντας από τους ρώσους την ευκαιρία να φλερτάρουν με την δεύτερη θέση… Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Η Μίλαν πέρασε με 3-1 από το Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση ως δεύτερη του ομίλου.

Στον τέταρτο όμιλο η Ντόρτμουντ νίκησε 4-1 τον Άγιαξ στην Ολλανδία και εξασφάλισε την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση. Στο άλλο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Σίτι, και «σφράγισε» την πρόκριση ως δεύτερη
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...