Πλησίασε το θαύμα η Ιντερ, αλλά η Τότεναμ πήρε την πρόκριση

H Ιντερ έπιασε εντυπωσιακή απόδοση στο Μιλάνο, οδήγησε το ματς με την Τότεναμ στην παράταση, πήρε τη νίκη με σκορ 4-1, αλλά στο τέλος οι Αγγλοι πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa Legue.


Θυμίζουμε πως η Τότεναμ είχε επικρατήσει στο Λονδίνο με 3-0 και όλα έδειχναν πως η ρεβάνς θα ήταν τυπική διαδικασία. Κι όμως, η Ιντερ είχε διαφορετική γνώμη, στρίμωξε για τα καλά την Τότεναμ, έφτασε μια ανάσα από τη μεγάλη ανατροπή, αλλά τελικά αποκλείστηκε. Πρόσφερε, όμως, στον κόσμο της μια σπουδαία βραδιά.

Στο 20' ο Κασάνο έκανε το 1-0 και στο 25' ο Παλάσιο είχε δοκάρι. Ο Παλάσιο στο 52' σημείωσε το 2-0. Η Ιντερ έφτασε στην παράταση με το 3-0 που ήρθε με αυτογκόλ του Γκαλάς στο 75'.

Η Τότεναμ αντέδρασε και στο 96' ο Αντεμπαγιόρ πέτυχε ένα «χρυσό» γκολ για το 3-1.

Το τελικό 4-1 ήρθε στο 110' από τον Αλβάρεζ και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του ματς, παρά τη συγκλονιστική προσπάθεια όλων των παικτών της Ιντερ να βάλουν ένα πέμπτο γκολ.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ


Η Ζενίτ ναι μεν νίκησε 1-0 τη Βασιλεία, αλλά δεν έφτασε στην ανατροπή, γιατί στην Ελβετία είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0.

Το γκολ πέτυχε ο 30' ο Βίτσελ και στη συνέχεια η Ζενίτ πλησίασε σε μια ακόμη επιτυχία, χωρίς να τα καταφέρει. Εστω κι αν από το 45' οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Ντίαζ της Βασιλείας με δεύτερη κάρτα. Και ακόμη, η Ζενίτ έχασε πέναλτι στο 86', όταν ο γκολκίπερ των Ελβετών, Σόμερ, απέκρουσε το σουτ του Σιράκοφ. Ετσι, η Βασιλεία πέρασε στα προημιτελικά του Europa League.

Ρούμπιν Καζάν και Λεβάντε έμειναν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια του ματς, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ισπανία. Στην παράταση, η Ρούμπιν πήρε τη νίκη και την πρόκριση με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ροντόν (100') και Ντιαντιούν (112').
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...