Οριακή η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά την κουβέντα Μελισσανίδη - Παππά

Δύσκολα γίνονται τα πράγματα για το μέλλον της ΑΕΚ μετά τη σημερινή κουβέντα των Μελισσανίδη - Παππά.

Τα nea.gr, έχουν την αποκλειστική πληροφόρηση για την κουβέντα των δύο ανδρών που μάλλον οδηγεί την ΑΕΚ σε αδιέξοδο.


Ο Πέτρος Παππάς μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ρώτησε τον πρώτο αν έχει κάτι να του πει, αφού ο ίδιος (ο Μελισσανιδης) δεν είχε κάποιο νέο, κάποια εξέλιξη, από τη στιγμή μάλιστα που ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει ακόμα φτάσει σε οριστική συμφωνία με τους Άγγλους.

Ταυτόχρονα όμως αυτό που φαίνεται ότι έχει απογοητεύσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ότι κανείς μέτοχος πρώην η νυν, ενεργός η ανενεργός δεν ενδιαφέρεται πλέον να βοηθήσει την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι αυτό τον όρο τον έχει επαναλάβει κατ’επανάληψη ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να συμμετάσχει σε κάποια κίνηση για τη σωτηρία της ΑΕΚ και το έχει θέσει ως προϋπόθεση συμμετοχής του.

Μετά από την απάντηση του Πέτρου Παππά, ότι δεν έχει κάτι να πει από πλευράς του, η πληροφόρησή μας αναφέρει ότι φάνηκε ότι δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης, όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, εκτός αν αποφασίσουν οι υπόλοιποι νυν και πρώην μέτοχοι και άλλοι επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ να συσπειρωθούν.

Αρα δύσκολα θα πραγματοποιηθεί το περιβόητο ραντεβού.

Η εξέλιξη αυτή μόνο θετική δεν είναι αφού όλη η ΑΕΚ είχε εναποθέσει τις ελπίδες της στο ραντεβού των Μελισσανίδη, Παππά, Βιντιάδη, πράγμα που απ’ότι δείχνουν οι εξελίξεις αυτές δύσκολα θα γίνει.

Εκτός και αν την τελευταία στιγμή ευαισθητοποιηθούν κάποιοι από τους μετόχους νυν και πρώην και αποφασίσουν να βοηθήσουν την ομάδα και να μην την αφήσουν πάλι μόνη.

Είναι δεδομένο, ότι ο Πέτρος Παππάς από μόνος του ποτέ δεν πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία οικονομικής στήριξης της ΠΑΕ, αφού όπως ο ίδιος έχει τονίσει δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με τον Δημήτρη Βιντιάδη δεν πρόκειται να υπάρξει χρηματοδότηση στην ΑΕΚ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...