Ευρωμπάσκετ Σλοβενίας: «Επιστρέφουμε σπίτι» λέει ο τουρκικός Τύπος

Σκληρή κριτική από τον τουρκικό Τύπο δέχεται η εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες της από τη Φινλανδία και την Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Οπως σημειώνει η Hurriyet, μετά από μία ντροπιαστική ήττα, οι πιθανότητες της τουρκικής ομάδας να περάσει στον δεύτερο γύρο του Ευρωμπάσκετ εξανεμίζονται, μετά και το σοκ από την ήττα στην πρεμιέρα από την Φινλανδία.

Με μόνο τους τρεις πρώτους του ομίλου να περνούν στο δεύτερο γύρο, η Τουρκία θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για να αποφύγει τον αποκλεισμό.
Για την ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με τη Φινλανδία η τουρκική εφημερίδα έκανε λόγο για ταπεινωτική εμφάνιση της Τουρκίας με τους «12 Γίγαντες» -όπως αποκαλείται η ομάδα- να είναι θλιβεροί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα με μία Φινλανδία που η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ σε Ευρωμπάσκετ ήταν η έκτη το 1967.
Η εφημερίδα «Fanatik» ανέφερε δηκτικά «Επιστρέφουμε σπίτι. Η εθνική έχασε και από την Ιταλία και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης έχουν περιοριστεί σε ένα θαύμα».
«Συνεχίζεται η κατάρρευση και το έργο της πρόκρισης έχει δυσκολέψει αρκετά», επισημαίνει η Vatan.
Αύριο η τουρκική εθνική ομάδα τίθεται αντιμέτωπη με την ελληνική στις 10 το βράδυ.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...