Ολυμπιακός Δεν υπάρχει φαβορί, λέει ο Βαλβέρδε

Οποιαδήποτε άλλη στάση κι αν κρατούσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου πριν από μια ευρωπαϊκή μάχη του Θρύλου θα μας προκαλούσε απορία. Σοβαρός, μετρημένος και έχοντας απόλυτη επίγνωση της κατάστασης ο Ισπανός προέβλεψε ότι το αυριανό θα είναι επισης ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον..
Ολυμπιακό, ενώ ουσιαστικά προειδοποίησε τους παίκτες του, μέσω των δηλώσεών του, ότι απέναντί του στο «Μέταλιστ Στέιντιουμ» θα βρεθεί μια ομάδα που όπως έχει αποδείξει εφέτος με την πορεία της δε συγχωρεί κανένα λάθος. Ο κόουτς των πρωταθλητών δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο αρχικά κι έτσι ξεκίνησαν οι ερωτήσεις:

Επιστρέφετε μετά από 3,5 χρόνια στο Χάρκοβο. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον αγωνιστικό χώρο και πόσο διαφορετική περιμένετε την ομάδα της Μέταλιστ;


Το γήπεδο έχει βελτιωθεί πολύ, είναι ολοκαίνουριο, πολύ ωραίο. Πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν από 3,5 χρόνια. Όσον αφορά στη Μέταλιστ είναι μία δυνατή και επιθετική ομάδα. Σίγουρα αύριο η επίθεση και η πίεση από την πλευρά της ουκρανικής ομάδας θα είναι πολύ μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...