«Επρεπε να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Την ίδια τακτική που ακολούθησε όλες τις τελευταίες ημέρες όσες μίλησε για το ματς με τον Θρύλο για το Europa League ακολούθησε και στη συνέντευξη Τύπου ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ο τεχνικός της Μέταλιστ έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών..
Ελλάδας υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ δυνατή ομάδα  και πως περιμένει να γίνουν καλά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αρχικά ο Μάρκεβιτς επισήμανε ότι «όπως καταλαβαίνετε εμείς πιστεύουμε ακόμα και αυτή τη στιγμή ότι η ομάδα του Ολυμπιακού έπρεπε να είχε περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».Στην συνέχεια είπε για:
Το πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός: Όπως καταλαβαίνετε και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου. Εμείς έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες, όπως και ο Ολυμπιακός. Πιστεύω και οι δύο ομάδες έχουν κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.
Το ποιον πορτιέρο θα βάλει: Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τον Γκοριάνοφ.
Το ποιο είναι το φαβορί: Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Μετά από το αυριανό ματς θα δούμε ποιος θα έχει περισσότερες πιθανότητες.
Το εάν οι γυναίκες τους ενθάρρυναν για αυτό το παιχνίδι με δεδομένο ότι η 8η Μαρτίου είναι η μέρα της γυναίκας: Τίποτα το ιδιαίτερο.
Το ότι ο Ολυμπιακός και η Μέταλιστα παίζουν με έναν φορ και το εάν το ματς της Πέμπτης θα είναι πιο πολύ αμυντικό παιχνίδι: Το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η μεσαία γραμμή. Όποιος κυριαρχήσει εκεί, πιστεύω ότι θα βγει νικητής. Οι επιθετικοί και οι αμυντικοί απλά θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους.
Την κατάσταση του γηπέδου: Το γήπεδο δεν μπορούμε να το αλλάξουμε δυστυχώς. Σε όποιο γήπεδο και να παίξουμε, θα πρέπει να μπούμε και να παίξουμε.
Το ότι μετά την Σάλτσμπουργκ, η Μέταλιστ έγινε η πιο επιθετική ομάδα της Ευρώπης: Μήπως έπρεπε να σκοράρουν λιγότερο οι επιθετικοί μου; (σ.σ. σε εκείνο το σημείο γέλασε).
Τον λόγο που είπε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: Απλώς επισήμανα ότι έπρεπε να συνεχίσει στην επόμενη φάση.
Το πιο δυνατό κομμάτι του Ολυμπιακού: Η ομάδα είναι πολύ καλά στημένη. Πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις του κι εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας.
Από την μεριά του ο Έντμαρ τόνισε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από το ματς του 2008, γιατί είχα σκοράρει. Τώρα όμως είναι άλλο παιχνίδι». Όσον αφορά στο ότι η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα της γυναίκας και εάν η γυναίκα του, του είπε κάτι απάντησε αρνητικά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...