Φαβορί ο Θρύλος!

Φαβορί τον Ολυμπιακό έχρισε ο Βασίλης Χατζηπαναγής με δηλώσεις του στα ουκρανικά ΜΜΕ για τις αναμετρήσεις με τη Μέταλιστ σο πλαίσιο της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Βάσια» τόνισε οτι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν το πάνω χέρι στις δυο αναμετρήσεις..


«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε φουλ ρυθμό και η ομάδα του Βαλβέρδε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση . Η Ρούμπιν έπαιξε έπειτα από διακοπή και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη των αγώνων. Το πρωτάθλημα Ουκρανίας είχε ακριβώς την ίδια διακοπή».
- Τι λένε στην Ελλάδα για τις αναμετρήσεις με τη Μέταλιστ;
«Μετά την πρόκριση επί της Ρούμπιν στην Ελλάδα ελπίζουν πως η Μέταλιστ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Ο αγώνας με τη Μέταλιστ έχει ενδιαφέρον, ωστόσο δεν απασχολεί όσο το ματς με τον Παναθηναϊκό».
- Ποιος είναι το φαβορί;
«Η Μέταλιστ είναι σοβαρή ομάδα, αλλά οι πιθανότητες είναι 55%-45% υπέρ του Ολυμπιακού»
- Δυο νίκες επί της Μέταλιστ και κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι σε άνοδο;
«Φυσικά. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή έπειτα από αρκετούς μήνες. Η Σούπερ Λίγκα είναι μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εγρήγορση».- Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το ματς με τον ΟΦΗ τόνισε  ότι «προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι το  πρωτάθλημα». Ήταν ειλικρινής;
«Δεν νομίζω... Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει ψηλά στο Europa League και στόχος του να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει, αν και το πρόγραμμα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα είναι αρκετά βαρύ»- Ποιος είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού;
«Σε κάθε γραμμή έχει έμπειρους παίκτες. Στη μεσαία γραμμή Ιμπαγάσα, Μιραλάς και στην επίθεση ο Τζιμπούρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά».
- Πιστεύετε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει για την ισοπαλία;
«Νομίζω πως ναι, δεν είναι κακό αποτέλεσμα...»
- Ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη θα είναι δύσκολος;
«Ναι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και το έργο της Μέταλιστ δύσκολο. Ο κόσμος στηρίζει αρκετά την ομάδα και δεν δίνουν στον αντίπαλο την ευκαιρία να χαλαρώσει...»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...