Λύμπε: Ποια πλέι οφ; Να βρει λύση η ΑΕΚ!

Συγκινητικός ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ για σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Ένωσης στο ματς της 26ης αγωνιστικής...

Να βρει η ΑΕΚ λύσει προέχει για τον Νίκο Λυμπερόπουλου και όχι να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ. Αυτό τόνισε ο πολύπειρος επιθετικός που αναδείχτηκε MVP του αγώνα με τον Παναιτωλικό, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ.
«Στο πρώτο 45λεπτο είχαμε ξεκάθαρη υπεροχή. Σε λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το ματς. Στο δεύτερο ο Παναιτωλικός καιγόταν για βαθμούς και βγήκε μπροστά για να πιέσει. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο όταν παίζεις καλά δεν κερδίζεις. Είναι άλλες φορές που δεν αξίζεις πολλά πράγματα, αλλά με ένα γκολ παίρνεις την νίκη», δήλωσε αρχικά ο Λύμπε.
Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ σχολίασε: «Αύριο έχουμε προπόνηση και πάμε μέρα με την μέρα. Ελπίζω άμεσα να βγούμε από αυτήν την δεινή θέση που βρίσκεται η ομάδα. Να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα πλέι οφ. Εμένα με απασχολεί να βρει η ΑΕΚ μια λύση και μια λύση που δεν θα είναι προσωρινή. Μια λύση που θα δίνει όραμα στον κόσμο και θέλω κάποια στιγμή έστω και ως φίλαθλος να ζήσω τις παλιές καλές στιγμές. Να γυρίσει η ΑΕΚ στις παλιές εποχές της». Τέλος, για τα οικονομικά και την στάση των παικτών της ΑΕΚ είπε: «Μας είπαν Δευτέρα – Τρίτη θα πάρουμε κάποια χρήματα. Μακάρι και τώρα που μιλάμε να έχει δοθεί μια λύση για την ΑΕΚ. Από το 2008 όλοι οι Έλληνες κάνουμε υπομονή. Έτσι, πρέπει να κάνουμε και εμείς. Θα ήταν άδικο να λέγαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή, θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...