Το ημίχρονο του τρόμου!

  1. Τι μπάλα είδαμε! Τι μπάλα χορτάσαμε! Τί Θρύλος ήταν αυτός! Χάθηκε το τόπι από τους πρωταθλητές που τιμώρησαν αλύπητα τον Αστέρα Τρίπολης, που έκανε το λάθος να ταρακουνήσει τους.. παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο τέταρτο και στο τέλος το κοντέρ έγραψε επτάρα. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά γκολ έφαγαν οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη. Τελικό σκορ 7-2 με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τρία γκολ σε πέντε λεπτά (49’ – 53’) και έξι σε ένα ημίχρονο (!!!). Ούτε η Μπαρτσελόνα δεν τα κάνει αυτά…
    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι Πειραιώτες έχασαν στο πρώτο πεντάλεπτο δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν (με Τζιμπούρ και Μιραλάς), αλλά στη συνέχεια… κοιμήθηκαν. Δύο καλές κόντρες έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν στο 16’ με 0-2! Εξέλιξη που ουδείς περίμενε. Στο 13’ ο Ναβάρο άνοιξε το σκορ και στο 16’ ο Μάρτινς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι πρωταθλητές μείωσαν στο… καπάκι, με πέναλτι του Μιραλάς (20’ σε ανατροπή του Μακούν από τον Μπαρτολίνι), αλλά στη συνέχεια δεν βρήκαν διαδρόμους για να ισοφαρίσουν.
    Το ημίχρονο βρήκε τους Πειραιώτες πίσω στο σκορ και προφανώς, ο Βαλβέρδε θα τους έβαλε τις φωνές στην ανάπαυλα. Οι παίκτες ξύπνησαν και ξεκίνησε το ημίχρονο του τρόμου! Τρία γκολ μέχρι το 53’ και έξι μέχρι το 92’, σημείωσε ο Ολυμπιακός για να διαμορφωθεί το τελικό 7-2! Μιλάμε ότι οι Πειραιώτες χόρτασαν τον κόσμο μπάλα. Ουδείς ήθελε να τελειώσει το ματς. Ουδείς. Μιλάμε για τον ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ!
    Χωρίς υπερβολή χάθηκε το τόπι στο Καραϊσκάκη με τους παίκτες του Αστέρα να μην προλαβαίνουν να μαζεύουν την μπάλα από τα δίχτυα τους.
    Στο 49’ ο Μανιάτης (μπήκε στο ημίχρονο στη θέση του Μοδέστο) τροφοδότησε τον Τζιμπούθρ και αυτός έκανε το 2-2. Στο 51’ ο Μιραλάς με γυριστό σουτ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (3-2) και στο 53’ ο Ορμπάιθ από ασίστ του Αμπντούν έκανε το 4-2!
    Ο Θρύλος δεν είχε σταματημό, αλλά ούτε και ο κέβιν μιραλάς που θέλει να βγει – και θα βγει… - πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Στο 69’ ο Βέλγος δαίμονας έκανε το 5-2, στο 80’ έδωσε ασίστ στον Φουστέρ για το 6-2 και στο 87’ ο Μιραλάς διαμόρφωσε το τελικό 7-2, με τον ίδιο να πετυχαίνει τέσσερα γκολ!!!   
    Εν κατακλείδι, τον Θρύλο δεν τον τσαντίζεις, γιατί θα το πληρώσεις. Και οι Αρκάδες επέστρεψαν στην βάση τους με τις αποσκευές τους, γεμάτες γκολ…
    Θρύλος: Μέγιερι,  Τοροσίδης (78’ Φουστέρ), Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος Ορμπάιθ, Μοδέστο (46’ Μανιάτης), Μακούν, Μιραλάς, Αμπντούν, Τζιμπούρ (70’ Καζίμ)
    Αστέρας: Μπαντής, Πιπίνης (39’ Φορμίκα), Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Αργυρόπουλος, Ουσέρο, Χουανίτο (60’ Φράνκο), Ροζέριο (72’ Έγκον), Ράγιος, Ναβάρο, Μπρέσκα.
  2. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...