Ο Ατρόμητος σημείωσε νέα επιτυχία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με σκορ 1-0 της Ξάνθης

Ο Ατρόμητος σημείωσε νέα επιτυχία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με σκορ 1-0 της Ξάνθης και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας..
Σε άλλο ματς, ο Αρης πήρε τους βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο(4-2).

Στο Περιστέρι, λοιπόν, ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε τις εφετινές του δυνατότητες για πολλοστή φορά. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 1-0 την Ξάνθη, έφτασαν τους 47 βαθμούς και βρίσκονται σταθερά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, η Skoda έχει μείνει στους 29 βαθμούς και δυσκολεύεται να απομακρυνθεί από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου στο 82' με καταπληκτική προσπάθεια(1-0). Ο ίδιος παίκτης είχε και σουτ στο δοκάρι στο 37'.Η Ξάνθη από το 53' αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής (δύο κάρτες) του Κομεσίδη.

Διαιτητής: Μήτσιος.

Κίτρινες: Σουάνης, Τόμας, Π. Γκαρσία, Τόμας.

Κόκκινη: Κομεσίδης (δύο κίτρινες στο 53').

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Πίτου Γκαρσία, Μπάλλας(59' Μπρίτο), Φυτανίδης, Επστάιν(65' Αναστασάκος), Μήτρογλου, Καραγκούνης (72' Σφακιανάκης), Δημούτσος.

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Φλίσκας, Βλαχοδήμος(64' Μαρκόφσκι), Σουάνης (54' Εντιμάρ), Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πόι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...