Α. Τσίπρας: Ο λαός μας θα δώσει ένα ακόμη χτύπημα στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα Βίντεο

Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μην έχουμε ρυθμιστές της ζωής μας τους συμπαραστάτες των δανειστών στον τόπο μας, ζήτησε από την Καλαμάτα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο λαός μας, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει την επόμενη Κυριακή ένα ακόμα χτύπημα στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, στο καθεστώς της αναξιοπρέπειας, της υποταγής, και της ανισότητας.

Κάθε μέρα που περνάει, πρόσθεσε, οι διαχωριστικές γραμμές γίνονται όλο και πιο σαφείς. Από τη μια μεριά οι δυνάμεις της χρεοκοπίας, οι δυνάμεις της ολιγαρχίας με επικεφαλής την ΝΔ και τον κ. Μεϊμαράκη και από την άλλη μεριά οι δυνάμεις της εργασίας και του αγώνα κόντρα στην διαφθορά και στη φοροδιαφυγή με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ ευαγγελίζεται μια ανάπτυξη που θα στηρίζεται πάνω στα κοινωνικά ερείπια, ενώ το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε τέλος ο κ. Τσίπρας, αποσκοπεί σε μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία που θα στηρίζεται στην αξιοπρεπή εργασία και θα αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της χώρας και των ανθρώπων της.
πηγη Αλ. Τσίπρας: Εφιάλτης τους ο ΣΥΡΙΖΑ και ο όρθιος λαός Αλ. Τσίπρας: Είμαστε εγγυητές της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...