Ο Λαβέτσι ανέκοψε το θαύμα του Βαλβέρδε (vds)












Η Βαλένθια του Βαλβέρδε το πάλεψε, το πίστεψε, όμως η Παρί των πολλών εκατομμυρίων ευρώ είχε Λαβέτσι με αποτέλεσμα μία αμυντική ολιγωρία των «νυχτερίδων» σχεδόν σ' όλο το ματς να στοιχίσει.


Η Παρί με το 1-1 στην «Πόλη του Φωτός» και με δεδομένο το 2-1 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση στους «8» του Champions League κόντρα στις «νυχτερίδες» που το πάλεψαν μ' όλες τους τις δυνάμεις ειδικά στο β' ημίχρονο.
Κακό το πρώτο 45λεπτο
Η Βαλένθια είχε όρεξη και διάθεση να απειλήσει στο πρώτο 45λεπτο την εστία της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν είχε την κλασική ευκαιρία. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησαν με κάποιες προσπάθειες κυρίως του Ζόνας να στείλουν «μηνύματα» στους Παριζιάνους χωρίς να τα καταφέρουν, την ώρα που οι οικοδεσπότες έκαναν διαχείριση του σκορ του πρώτου ματς και προσπαθούσαν με κάποιες κόντρα επιθέσεις με μοχλούς τους Παστόρε και Λούκας να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία των «νυχτερίδων». Επί της ουσίας επρόκειτο για ένα 45λεπτο που ελάχιστοι θα θυμούνται…
Προβάδισμα η Βαλένθια, άμεση απάντηση η Παρί
Με δεδομένο το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, η Βαλένθια έπρεπε να βγει στο δεύτερο 45λεπτο και να αναζητήσει ένα γρήγορο γκολ που θα της έδινε ελπίδες πρόκρισης. Και έτσι έγινε… Στο 55' ο Βραζιλιάνος άσος, Ζόνας που κάποτε ήθελε σαν «τρελή» η ΑΕΚ από την Γκρέμιο, με ωραίο σουτ νίκησε τον Σιρίγκου και έδωσε το προβάδισμα στις «νυχτερίδες» βάζοντας φωτιά στο ζευγάρι. Πλέον, η Βαλένθια ήθελε ένα δεύτερο γκολ και με δεδομένο το μηδέν παθητικό θα έπαιρνε επική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Παρί, όμως, απάντησε σχεδόν άμεσα. Στο 66' ο Λαβέτσι εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα της Βαλένθια και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Εστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, δεν το έβαλε κάτω… Δεν μούδιασε. Βγήκε άμεσα στην επίθεση και έψαξε το 2ο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Οι «νυχτερίδες» πίεσαν κυρίως με στημένα, όπερ σημαίνει κόρνερ και φάουλ, όμως το 2-1 δεν ήρθε ποτέ…
Τα γκολ της αναμέτρησης





ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Πληρωμές στην ΑΕΚ

Μικρό μέρος των οφειλόμενων πήραν την Τετάρτη (6/3) οι παίκτες και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως είχαν υποσχεθεί οι διοικούντες από το ποσό που θα συγκεντρωνόταν από τα εισιτήρια των ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Πέντε απουσίες στον Αστέρα

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στη σαββατιάτικη (9/3) αναμέτρηση με τον Πανθρακικό ο Αστέρας με τον Σάκη Τσιώλη να μην ποντάρει στους Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, Μπαρτολίνι, Ουρτάδο και Περόνε.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΓΚΑΝΘΟ

Τα είπαν παίκτες - Μιχαλήτσος

Group therapy ανάμεσα στον Μιχαλήστο και τους παίκτες του Αρη περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους «κίτρινους», μετά το επεισοδιακό παιχνίδι της Βέροιας. Στην κουβέντα που έγινε, το κύριο μήνυμα ήταν η συσπείρωση μπροστά στον κίνδυνο του υποβιβασμού. Παράλληλα, οι πάντες συμφώνησαν πως χρειάζεται νέο ξεκίνημα και μάχη μέχρι το τέλος για την παραμονή.[

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Τέσσερις επιστροφές ενόψει ΠΑΣ

Πολύ καλά νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είδε στην σημερινή (6/3) προπόνηση να επιστρέφουν ο Σερζ Ντιέ, ο Μουκάνα Παίτο, ο Ράιαν Σμιθ και ο Πέτρος Μάνταλος.Η ομάδα της Ξάνθης μετά το ρεπό της Τρίτης (5/3) άρχισε την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τη ΠΑΣ Γιάννινα (10/3).

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Παράσχος: «Μας έπαιξε στο μισό γήπεδο»

Στην πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΟΚ που δυσκόλεψε ιδιαίτερα την ομάδα του, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε ότι το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν δύσκολο να ανατραπεί και παραδέχτηκε πως ο Λεβαδειακός έχει πρόβλημα με «τέτοιου είδους άμυνες», ενώ υπογράμμισε πως στην συνέχεια θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν.[

ΕΚΤΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ

«ΟΚ» με ΟΦΗ ο Ολαϊτάν στη Βέροια

Κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα δώσει στη Βέροια ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος τραυματίστηκε στη δεξιά γάμπα στο επεισοδιακό ματς με τον Αρη (3-1]

ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

Οι επιλογές του Μίτσελ για ΑΕΚ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ φαίνεται να ΄χει αποφασίσει για την ενδεκάδα του κυριακάτικου (10/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγή στην τριάδα της επίθεσης.

ΔΥΟ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ

«Μέσα» οι Μακρής, Ζαχαράκης στον ΟΦΗ

Δυο επιστροφές είχε στην προπόνηση της Τετάρτης (6/3) ο ΟΦΗ με τον τεχνικό των Κρητικών, Γιάννη Πετράκη να βλέπει τους Μακρή και Ζαχαράκη να προπονούνται κανονικά.]

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Δώνης: «Πρώτα μια καλή ομάδα»

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί να… το χει με το Κύπελλο, όμως μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, δεν θέλησε να προχωρήσει σε μεγάλα λόγια και… κράτησε μικρό καλάθι. «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό να χτίζεται η ομάδα με επιτυχίες», είπε αρχικά ο προπονητής του «Δικεφάλου», όταν ρωτήθηκε σχετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου και συμπλήρωσε:

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΣ, ΤΣΟΥΜΑΓΚΑΣ

Αγωνία για Πετρόπουλο στην ΑΕΚ

Και τα αγωνιστικά προβλήματα στην ΑΕΚ αυξάνονται με τον Εβαλντ Λίνεν να αγωνιά εν όψει Ολυμπιακού και για τον Αντώνη Πετρόπουλο πλην των δυο μπακ, Βλάχου και Τσουμάγκα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Λέντσε: «Ανέκτησα την αυτοπεποίθηση μου»

Σε κεντρικό πρόσωπο στον ουγγρικό αθλητικό Τύπο τείνει να εξελιχθεί ο άσος του Αστέρα Τρίπολης, Λάζλο Λέντσε, ο οποίος με τα τρία γκολ που έχει πετύχει , έχει τρελάνει τους συμπατριώτες του

ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ

Μπαίνει και ο Καραγκούνης στον Ατρόμητο

Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ματς της Δευτέρας (11/3) με τον Πανιώνιο θα τεθεί απ' αύριο Πέμπτη (7/3) ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...