Ο πολιτικός πολιτισμός της Ν.Δ.: «Βουλώστε το» (Video)

«Βουλώστε το» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Μπάρκα στο ΣΚΑΙ αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πολιτικό ήθος και ύφος που επιλέγει να αντιπολιτεύεται η Ν.Δ.
υιοθετώντας σταδιακά όλο και περισσότερο, αντί του όποιου πολιτικού πολιτισμού επιτάσσει η
αστική ευγένεια, τον πολιτικό τραμπουκισμό ως μέσο καθημερινής πολιτικής αντιπαράθεσης.
.

Αναρωτιέται βέβαια κανείς τι μπορεί να περιμένει από μια παράταξη που εγείρει την ομοψυχία της συναγωνιζόμενη τη Χ.Α. σε επιθέσεις στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη.
Αυτό που εξόργισε τον Κ. Γκιουλέκα ήταν η υπενθύμιση από τον Κ. Μπάρκα, της λάσπης εναντίον του κ. Σπίρτζη και Παππά για δήθεν γραφείο που δεχόταν αιτήματα πολιτών, μέσω δημοσιευμάτων, αλλά και ερώτησης του γραμματέα της Ν.Δ. κ. Αυγενάκη, για την οποία ποτέ δεν ζητήθηκε συγγνώμη, από τη Ν.Δ. Αντίθετα η εφημερίδα αποκατέστησε την αλήθεια, έστω και εκ των υστέρων.
Ο κ. Γκιουλέκας επιχείρησε να διαφύγει της δύσκολης θέσης, μέσω της εργασιακής επισφάλειας ξεχνώντας ότι η Ν.Δ. την είχε θεσμοθετήσει. Παρενέβη ο κ. Μπάρκας για να του το υπενθυμίσει .
«Βουλώστε το» ήταν η απάντηση του κ. Γκιουλέκα που πολύ θα ήθελε ο κόσμος να υποστεί συλλογική αμνησία των χρόνων διακυβέρνησης της Ν.Δ.
Κατ. Μπρέγιαννη
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...