Κατά μάνα, κατά κόρη… Η κόρη της Μαντόνα πιάνει το μικρόφωνο!

Όταν η μάνα σου είναι η πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα στο κόσμο, οι συναυλίες της θεωρούνται οι πιο εμπορικές όλων των εποχών και δίπλα..
στο όνομα της ακολουθεί ο χαρακτηρισμός «Βασίλισσα της ποπ», τότε δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσεις τα βήματα της. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις.

Ακόμα και αν είσαι μόνο 16 χρονών. Έτσι η Λούρδη επιστρατεύτηκε από την διάσημη μαμά της προκειμένου να τραγουδήσουν μαζί ένα από τα τραγούδια του νέο δίσκου της τραγουδίστριας που φέρει το τίτλο MDNA.


Μετά την εμφάνιση της Λούρδης στο videoclip του τραγουδιού Celebration ήρθε η ώρα τώρα για την έφηβη να πιάσει και αυτή το μικρόφωνο. Μάνα και κόρη τραγουδούν το Superstar ( τι άλλο θα μπορούσαν να τραγουδήσουν) με τους εκατομμύρια θαυμαστές της Μαντόνα να τις αποθεώνουν στο διαδίκτυο. Μια νέα καριέρα για την Λόυρδη μόλις ξεκίνησε. Το μόνο που μένει είναι αν δούμε αν θα τα καταφέρει…Αν και με την Μαντόνα στο πλάι της και αστροφυσικός στη NASA να θέλει να γίνει η Λούρδη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρει. Άλλωστε είναι γνωστό το ρητό που λέει “ Whatever Madonna wants, Madonna Gets”!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...