ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Υπό βροχή οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στην Ομόνοια Υπό βροχή πραγματοποιήθηκαν απόψε το βράδυ οι τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας..
από κόμματα και πολιτικούς φορείς που αντιδρούν στα νέα μέτρα που έχουν αποφασιστεί με τους δανειστές μας.

Από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στην Ομόνοια
Ειδικότερα, το ΚΚΕ διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια, ο ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Σε συμμετοχή στην αυριανή απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί, κάλεσε τους εργαζόμενους η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση, μία είναι η επιλογή: Να τους φοβίσουμε, να τους παρεμποδίσουμε. Να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας με κλιμάκωση κινητοποιήσεων, ούτως ώστε να μην ψηφιστεί η δανειακή συνθήκη, να μην ψηφιστεί το νέο μνημόνιο, να ανατραπεί η κυβέρνηση, με τη θέληση, τη δράση και την οργανωμένη παρέμβαση του λαού. Αυτό θα είναι ένα πρώτο βήμα», ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα.

«Η εμείς ή αυτοί μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε», ανέφερε με αφορμή τη συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ , ενώ η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τόνισε ότι «ενωμένοι σε μια Γενικη Απεργία διαρκείας μέχρι να γκρεμίσουμε το νέο θανατερο Μνημόνιο και τις δυο Τρόικες που το συμφώνησαν».
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...