Εθνική Ελλάδος: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σάντος

Ανεβάζει ρυθμούς  από σήμερα ο Φερνάντο Σάντος στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος  εν όψει των δύο αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ απέναντι σε Βοσνία και Σλοβακία.


Η πρώτη προπόνηση  το απόγευμα της Δευτέρας  ήταν μικρής διάρκειας και σε χαλαρούς ρυθμούς. Όσοι διεθνείς είχαν παίξει με την ομάδα τους  έκαναν αποφόρτιση ενώ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Γιάννη Μανιάτη που είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Αρχικά, οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και διατάσεις. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κώστας Φορτούνης.

Οι Κατσουράνης, Γκέκας, Μήτρογλου και Δημούτσος έμειναν παραπάνω στο γήπεδο και έκαναν ανοίγματα με μεγαλύτερη ένταση διότι είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου είτε είχαν μικρή συμμετοχή με τις ομάδες τους.

Οι τρεις  τερματοφύλακες, Καρνέζης, Γλύκος και  Λάμπρου έκαναν εντατική προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ζουστίνιο, του προπονητή τερματοφυλάκων. 

Ο Γιώργος Τζαβέλας θα ενσωματωθεί την Τρίτη καθώς χθες έχει παιχνίδι με την Μονακό. Αναμένεται στην Ελλάδα αύριο το μεσημέρι.

Από το ιατρικό δελτίο, ξεχωρίζει η περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη. Ο διεθνής ερυθρόλευκος μέσος ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο αλλά αυτό οφείλεται περισσότερο στην κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Καραγκούνης επέστρεψε με ένα σχίσιμο στο φρύδι που αποκόμισε από το ματς της Φούλαμ με την Σαουθάμπτον. Τέλος, ο Γιώργος Σαμαράς θα φορέσει ξανά, κυρίως προληπτικά, τον νάρθηκα στον ώμο του, όπως έκανε και στα ματς της Σέλτικ.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν ξανά σήμερα Τρίτη στις 17:30 ενώ η προπόνηση θα είναι και πάλι ανοιχτή για το κοινό.phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...