Η Lenovo παρουσίασε το YOGA Tab 3 Pro με ενσωματωμένο projector

Η Lenovo παρουσίασε τη νέα σειρά από τα βραβευμένα YOGA tablets, το YOGA Tab 3 Pro και το YOGA Tab 3, τα οποία είναι προσανατολισμένα στον χώρο της ψυχαγωγίας.
Ειδικότερα το YOGA Tab 3 Pro, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, ενσωματώνει projectorμε ικανότητα περιστροφής κατά 180 μοίρες που προβάλει εικόνα σε διαγώνιο έως 70 ιντσών.
Η οθόνη του tabletείναι διαγωνίου 10,1 ιντσών και ανάλυσης QHD (2560×1600 pixels), ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία Smart Display.
Επιπλέον, το YOGA Tab 3 Pro ενσωματώνει μπάρα ήχου JBL και τεχνολογία Dolby Atmos. Για την επίτευξη καλύτερη καθαρότητα και δύναμη ήχου, η μπάρα ήχου είναι συμβατή με 4 μπροστινά ηχεία, τα οποία είναι ρυθμισμένα με την τεχνολογία Wolfson Master Hi-Fi.
Yoga Tab 3 Pro_13
Το YOGA Tab 3 Pro είναι προσεκτικά φτιαγμένο με εκλεκτά υλικά, όπως το αλουμίνιο, και ένα πίσω ύφασμα σαν δέρμα, καθώς διατηρεί το εξαιρετικά λεπτό του σχεδιασμό. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο και διαθέτει ενισχυμένη μπαταρία για μεγαλύτερη αυτονομία.
Καθώς λειτουργεί με Smart Window 2.0 για εμπλουτισμένο multitasking, οι χρήστες μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα γρηγορότερα. Το YOGA Tab 3 Pro επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο όπως επίσης και δύο παράθυρα στην κορυφή με το πρόσθετο πλεονέκτημα της διάταξης εφαρμογών, για να χωράνε όλα σε μία οθόνη.
Τα μοντέλα YOGA Tab 3 των 8 ιντσών και 10 ιντσών θεωρούνται και αυτά ιδανικά για ψυχαγωγία με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και υποστήριξη LTE. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με εφαρμογές για βίντεο και πολυμέσα, είναι εξοπλισμένα με οθόνη HD display (1.280×800), μπροστινά stereo ηχεία με Dolby Atmos ενώ το βάρος τους είναι μόλις 466 γραμμάρια.



Μέσω της περιστρεφόμενης 180-μοιρών κάμερας, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν δημιουργικές selfies και να κάνουν πιο «ζωντανές» φωτογραφίες με μοναδικές προοπτικές, που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο. Η ενσωματωμένη επιλογή αναγνώρισης κινήσεων καθιστά επίσης τη λήψη της τέλειας φωτογραφίας πιο εύκολη από ποτέ.
Το Lenovo YOGA Tab 3 Pro είναι διαθέσιμο σε Puma Black ενώ το YOGA Tab 3 στις 8 και 10 ίντσες κυκλοφορεί σε Slate Black.

Πηγή: pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...