Η Asus παρουσίασε το GX700 με σύστημα υδρόψυξης

Η Asus παρουσίασε ένα απόλυτο φορητό εργαλείο για gamers, το GX700, με επιπλέον σύστημα υδρόψυξης, χωρίς να αποκαλύπτει ποια είναι η GPU του.
Το Asus GX700 είναι ένα laptop με πολύ ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, το οποίο έχει επεξεργαστές Intel και αναμένεται να εξοπλίζεται με κάρτες γραφικών NVIDIA.
Το στοιχείο που εντυπωσιάζει, πάντως, είναι η δυνατότητά του να συνδέεται με ένα ειδικό dock, το οποίο μπορεί να του προσφέρει ένα φορητό σύστημα υδρόψυξης, επιτρέποντας έτσι το overclocking.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι ταχύτητες είναι πιο χαμηλές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Asus GX700 θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στις υψηλές απαιτήσεις ενός gamer.




H Asus ανανέωσε τη σειρά ROG με ακόμα ένα gaming laptop, το μοντέλο Asus ROG G6753, το οποίο έχει οθόνη 17 ιντσών και επεξεργαστές Skylake. Υπάρχουν πολλές επιλογές συνδυασμού με ποικίλες κάρτες γραφικών για ακόμα καλύτερη απόδοση στο gaming.
H ανώτερη διαμόρφωση είναι εκείνη που περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Core i7-6820HK, με 64GB μνήμης RAM, τεχνολογίας DDR4 και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX980M. Η Asus δεν ανακοίνωσε ακόμα τιμές για τα καινούρια της μοντέλα, αλλά μάλλον θα πρέπει να βάλει κανείς βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τις νέες high end gaming φορητές προτάσεις της.

Πηγή: pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...