H Apple παρουσιάζει το iPad Mini 4

To iPad Mini φτάνει πλέον στην τέταρτη γενιά του, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 6,1 χιλιοστά, χωρίς να χάνει την ισχύ του.
Το iPad Mini 4 είναι κατά 18% λεπτότερο από τον προκάτοχό του, ενώ μειωμένο είναι και το συνολικό του βάρος. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί το chip Α8, το οποίο προσφέρει κατά 30% βελτιωμένη απόδοση ισχύος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ κατά 60% είναι βελτιωμένα τα γραφικά του.
Στο πίσω μέρος έχει κάμερα iSight με καλύτερη απόδοση σε Time lapse videos, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι FaceTime HD.


To νέο iPad Mini 4 είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία Touch ID, ενώ υποστηρίζει και την λειτουργία της κάρτας Apple SIM για γρήγορες συνδέσεις σε 90 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi, αλλά και LTE, ανάλογα με την έκδοση. Το λειτουργικό σύστημα του Apple Mini 4 είναι το iOS 9, το οποίο υπόσχεται πιο ομαλή λειτουργία multitasking και αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple.

H οθόνη του παραμένει στις 7,9 ίντσες, ενώ είναι τεχνολογίας Retina, με την μπαταρία του να προσφέρει περίπου 10 ώρες λειτουργίας. Το νέο iPad Mini 4 θα είναι διαθέσιμο σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 399 δολάρια για το μοντέλο των 16GB, ενώ το ακριβότερο μοντέλο θα κοστίζει 799 δολάρια και θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB με συνδεσιμότητα Wi-Fi και σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...