Porsche 911 GT3 R Video-picture


Η νέα Porsche 911 GT3 R με βάση την παραγωγή 997 κεφαλών μοντέλο στην εποχή του 2013 του μηχανοκίνητου αθλητισμού με εκτεταμένες τροποποιήσεις. Με διευρύνθηκε φτερά εμπρός και πίσω της, ενα καθαρά αγωνιστικό αυτοκίνητο για τον πελάτη, τοποθέτησε στην κατηγορία GT3, μοιάζει πολύ brawnier από τον προκάτοχό του. Με την  νέα αεροδυναμική παράγει περισσότερη
κάθετη δύναμη Ουσιαστικά, επιτρέποντας υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές και στη συνέχεια τα σημεία φρεναρίσματος. Το φαρδύτερο μετατρόχιο και οι τροχοί προσαρμόζονται Παροχή επιπλέον βελτίωση της πρόσφυσης.

Από την έναρξή του το 2010, οι ομάδες των πελατών σε όλο τον κόσμο έχουν περάσει από επιτυχία σε επιτυχία με την 911 GT3 R. Το 2012 μόνο, η Porsche ομάδες πελατών έτρεξε τα 500 παραγωγή που βασίζεται hp Grand Touring αγώνα αυτοκινήτων σε 131 αγώνες, κέρδισε 41 από αυτούς και εστερέωσε Πολλά πρωταθλήματα.

Για το 2013, η Porsche Motorsport τροποποιηθεί σημαντικά την αεροδυναμική. Τα εμπρός πάνελ προφυλακτήρα, φτερά όλα, η περβάζι καλύπτει, το πίσω μέρος και πίσω διαχύτη κάτω μέρος του αμαξώματος λάβει περαιτέρω Αρχή με εξομάλυνσης των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων στην αεροδυναμική σήραγγα. Το πίσω φτερό διευρύνθηκε με το πλάτος του οχήματος και να επανατοποθετηθούν να λειτουργούν άριστα με το επανασχεδιασμένο σώμα.

Η αναστολή υπέστη επίσης τροποποιήσεις. Το κομμάτι ambos του εμπρόσθιου και του οπίσθιου άξονα αυξήθηκε κατά 50 χιλιοστά. Το πλάτος του εμπρός ζάντες είναι τώρα δώδεκα ίντσες αντί 10,9. Το μεταξόνιο των τελευταίων 911 GT3 R χιλιοστά αυξήθηκε κατά δέκα.

Όπως και ο προκάτοχός του, το υψηλής απόδοσης τεσσάρων λίτρων, εξακύλινδρο κινητήρα διαμέρισμα έχει ένα out-θέσει από 368 kW (500 hp). Η Porsche σειριακό εξατάχυτο σκυλί τύπου κιβώτιο ταχυτήτων με σύστημα βάρδιας πνευματικό λειτουργεί μέσω χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Αυτή η τεχνική λύση που επιτρέπει πολύ γρήγορη και ομαλή αλλαγή ταχυτήτων - ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται για μεγάλη ασφάλεια λειτουργίας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μια σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού από την προκάτοχό ΕΞΕΔΩΣΕ βοηθά μετατρέψει γρήγορα γύρους και ασφαλής. Το E-Gas διαθέτει γκάζι-blip λειτουργία. Το κιβώτιο ταχυτήτων ηλεκτρο-tronics κάνει παρακάμπτοντας εργαλεία και το αποτέλεσμα πάνω από ευστροφία του κινητήρα Σχεδόν αδύνατο. Χάρη σε ένα ειδικά προσαρμοσμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ABS με τη φυλή, η 911 GT3 R μπορεί να ελέγχεται πολύ καλά στο φρενάρισμα και την επιτάχυνση.

Με το κιτ μετατροπής που προσφέρονται από την Porsche ομάδες πελατών μπορεί να μετατρέψει παλαιότερα χρόνια το μοντέλο της 911 GT3 R στο 2013-spec. Το σετ είναι διαθέσιμο από την Porsche Μηχανοκίνητα σπορ στην τιμή των 45,500 ευρώ συν χώρα του φόρου προστιθέμενης αξίας.

















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...