Οι 12 πιο αναμενόμενες Αποστολές στό διάστημα το 2012

Μεταξύ των εμπορικών και των επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων της κυβέρνησης, επανδρωμένα και ρομποτικά..
yπάρχει πολύ στις διαστημικές πτήσεις περίληψη του επόμενου έτους. Για τη NASA, αυτό το έτος θα φέρει το πρώτο ιδιωτικό αποστολές φορτίου χώρο για να το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ενώ η Κίνα σχεδιάζει να λανσάρει το πρώτο πλήρωμα της σε ένα ολοκαίνουργιο εργαστήριο διάστημα σε τροχιά.
Εν τω μεταξύ, νέα ανιχνευτές της NASA αναμένεται να φθάσει στο φεγγάρι και τον Άρη, ανάμεσα σε άλλα μέρη. Εδώ είναι μια ματιά στα 12 πιο αναμενόμενα διαστημικές αποστολές του 2012 :
1. Πρώτη εμπορικές πτήσεις Διαστημόπλοια να ISS
Στον απόηχο της συνταξιοδότησης διαστημικού λεωφορείου, η φετινή, η NASA έχει ενθαρρύνει τους εμπορικές εταιρείες να αναπτύξουν διαστημόπλοια που μπορεί να πάρει τη χαλαρότητα στην εκτέλεση τόσο του φορτίου και του πληρώματος στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. [ Ψηφίστε για το καλύτερο Spaceflight ιστορία του 2011 ]
Το 2012, το πρώτο από αυτά τα ιδιωτικά οχήματα που πρόκειται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι στην τροχιά εργαστήριο. Η κάψουλα χώρος δράκος που αναπτύχθηκε από Hawthorne, Καλιφόρνια, η εταιρεία τεχνολογίας Εξερεύνηση του Διαστήματος (SpaceX) έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στην κορυφή της εταιρείας Falcon 9 του πυραύλου 7 Φεβρουαρίου. Λίγες μέρες αργότερα, το σκάφος πρόκειται να αυτόνομα ραντεβού με τον διαστημικό σταθμό. Όταν βρεθεί εντός εμβέλειας, οι αστροναύτες πάνω στο σταθμό θα αρπάξει τη λαβή του με ρομποτικό βραχίονα του σταθμού και το αγκυροβόλιο στο φυλάκιο.
SpaceX απεικονίζει χώρο πτήση διαστημόπλοιου Δράκος του σταθμού του σε αυτό το animation.
Ένα άλλο ιδιωτικό διαστημικό σκάφος, το Cygnus κάψουλα που αναπτύσσεται από την Orbital Sciences Corp, της Dulles, Va, πρόκειται επίσης να κάνει το ντεμπούτο του το 2012. Cygnus αναμένεται να πετάξει στην κορυφή Ταύρος 2 πύραυλος Τροχιακή το Μάιο.
2. Virgin Galactic Μηχανοκίνητη πτήση
Μια άλλη έκρηξη στον τομέα των εμπορικών διαστημικών πτήσεων είναι η suborbital τουριστική βιομηχανία του διαστήματος. Ένας ηγέτης στην αγορά αυτή είναι Mojave της Καλιφόρνια με βάση το Virgin Galactic, με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο Βρετανός Sir Richard Branson. Virgin Galactic σχεδιάζει να πετάξει πληρώνουν οι επιβάτες suborbital βόλτες με χαρά στην άκρη του χώρου και του πίσω, αρχικά σε 200.000 δολάρια το ποπ.
Οχήματα Virgin Galactic, το χώρο αεροπλάνο SpaceShipTwo και WhiteKnightTwo μητρικό του, έχουν κάνει μέχρι τώρα γλιστρώντας δοκιμαστικές πτήσεις. Το πρώτο powered πτήσεις δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά οι ειδικοί ελπίζουν να δουν κινητήρες πυραύλων SpaceShipTwo είναι αναφλέγεται για πτήσεις κάποια στιγμή το 2012. Αυτές οι δοκιμαστικές πτήσεις θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση που φέρουν τους τουρίστες του διαστήματος, πάνω από 400 από τους οποίους έχουν ήδη καταβληθεί εξ ολοκλήρου.
3. Επανδρωμένα Εργαστήριο Space Κίνας
Βίντεο που δείχνει ακόμα Shenzhou της Κίνας 8 διαστημικό σκάφος ελλιμενίζεται με το Tiangong 1 Ενότητα εργαστήριο στις 3 Νοεμβρίου, 2011.
Βίντεο που δείχνει ακόμα Shenzhou της Κίνας 8 διαστημικό σκάφος ελλιμενίζεται με το Tiangong 1 Ενότητα εργαστήριο στις 3 Νοεμβρίου, 2011.
ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ: Κεντρική Τηλεόραση της Κίνας
Κίνα, μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο, εργάζεται για τη δική επανδρωμένο διαστημικό σταθμό του. Φέτος το έθνος ξεκίνησε πρώτος διαστημικός σταθμός ενότητα της δοκιμής και διεξήγαγε την πρώτη σε τροχιά ραντεβού και ελλιμενισμός του. Αν και αυτά τα μη επανδρωμένα διαστημικά σκάφη ήταν οι Κινέζοι αστροναύτες αναμένεται να πετάξει σε επόμενη δοκιμαστική πτήση docking το 2012.
Η Tiangong-1 μονάδα , που ξεκίνησε 29 Σεπτεμβρίου, είναι ακόμα σε τροχιά. Το ρομποτικό Shenzhou 8 αποστολή ξεκίνησε 31η Οκτώβρη και συναντήθηκε με Tiangong-1 πολλές φορές πριν επιστρέψει στη Γη το Νοέμβριο.
Οι επόμενες αποστολές της σύνδεσης, η οποία θα αναπτύξει περαιτέρω αυτή την κρίσιμη ικανότητα για την κατασκευή ενός διαστημικού σταθμού, θα Shenzhou 9 και Shenzhou 10. Τουλάχιστον ένας από αυτούς πρόκειται να έχουν πλήρωμα, Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν πει.
4. Δισκοπότηρο της NASA Probes φθάσουν στο φεγγάρι
Στις 10 Σεπτεμβρίου, η NASA ξεκίνησε την 496 εκατομμύρια δολάρια διαστημόπλοιο Δισκοπότηρο (συντόμευση για το "Recovery Σοβαρότητα και Εσωτερικών Εργαστήριο") σε μια αποστολή να χαρτογραφήσει τη βαρύτητα του φεγγαριού, για να βοηθήσουν να μάθουν για το εσωτερικό και το σχηματισμό φυσικού δορυφόρου μας.
Οι δύο ανιχνευτές πρόκειται να φτάσετε στο στόχο τους για την Πρωτοχρονιά. Θα παραμείνουν σε τροχιά γύρω από φεγγάρι της Γης για περίπου τρεις μήνες, η παρακολούθηση βαρυτικό πεδίο της Σελήνης από τη μέτρηση λεπτό αλλαγές στην απόσταση μεταξύ του διαστημικού σκάφους δύο λόγω της βαρυτικής παραλλαγές.
5. LightSail-1 ενάρξεων
LightSail-1 είναι ένα μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος ηλιακών ιστίων που αναπτύσσεται από τη μη κερδοσκοπική Planetary Society, μια οργάνωση που υποστηρίζει την εξερεύνηση του διαστήματος.
Ηλιακή τεχνολογία πανί προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ακτινοβολία του ήλιου για να ωθήσει ένα διαστημικό σκάφος μακρύτερα και γρηγορότερα από τις παραδοσιακές πρόωσης κάνει. Η LightSail-1 όχημα είναι η πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες δοκιμές της τεχνολογίας από την Planetary Society. Πρόκειται να ξεκινήσει κάποια στιγμή το 2012.
LightSail-1 αποτελείται από τρία μικρά σε σχήμα κύβου διαστημικό σκάφος που συνδέονται με τέσσερα τριγωνικά πανιά Mylar διατεταγμένα σαν αετός. Το όχημα θα βασίζεται σε καθαρή ηλιακή ακτινοβολία για την προώθηση.
Ηλιακή Art Sail
Αυτή η αντίληψη του καλλιτέχνη παρουσιάζει ένα ηλιακό ιστίο ψηλά πάνω από τη Γη.
ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ: L'Garde Α.Ε.
6. Dawn Probe αναχωρεί για δεύτερη Asteroid
Καθετήρα Dawn της NASA, που ξεκίνησε το 2007, έχει τεθεί σε τροχιά γύρω από τον αστεροειδή Vesta από τον Ιούλιο του 2011. Vesta είναι η δεύτερη-πιο-τεράστιο σώμα στη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία. [ Φωτογραφίες: αστεροειδής Vesta και διαστημόπλοια Dawn της NASA ]
Τον Ιούλιο, τα 466 δολάρια διαστημόπλοιο millionDawn αναμένεται να αναχωρήσει Vesta και το κεφάλι προς τα Ceres νάνου πλανήτη, το μόνο μεγαλύτερο σώμα στη ζώνη των αστεροειδών. Άφιξή του έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2015. Το στέλεχος που έχει ως στόχο να μελετήσει αυτά τα βράχια χώρο για στοιχεία σχετικά με την ιστορία του ηλιακού μας συστήματος και του σχηματισμού των πλανητών.
7. Η περιέργεια Rover φθάνει στο Κόκκινο Πλανήτη
Τεράστια νέα περιέργεια rover της NASA, το επίκεντρο της Mars Science αποστολή της Υπηρεσίας Διαστήματος του Εργαστηρίου, αναμένεται να προσγειωθεί στον πλανήτη Red 6η Αύγ.
Το $ 2,5 billionCuriosity αρθεί πάνω από 26 του Νοεμβρίου 2011. Είναι το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξα σχεδιαστεί Mars Rover μέχρι σήμερα, γεμάτη με 10 διαφορετικά επιστημονικά όργανα για να αναζητήσετε σημάδια ότι ο Άρης είναι, ή ήταν, κατοικήσιμη για τη ζωή.
Η προσγείωση αναμένεται να είναι ένα καρφί-πικρό, η περιέργεια αναμένεται να κατέβει στην επιφάνεια του πλανήτη, καθώς δεν όχημα έχει κάνει πριν. NASA μηχανικοί επινόησαν έναν γερανό ουρανό ενότητας κάθοδο που θα αλεξίπτωτο κάτω για να αιωρείται πάνω από τον Άρη, στη συνέχεια, κάτω Curiosity την πρόσδεσης σε ήπιο touchdown.
Η περιέργεια Rover Touches Down
Η Rover Curiosity αγγίζει τα κάτω στην επιφάνεια του Άρη στην απόδοση του καλλιτέχνη.
Credit: NASA / JPL-Caltech
8. Δοκιμές Drop Dream Chaser
Η Chaser Dream είναι ένα ιδιωτικό αεροπλάνο χώρο που χτίστηκε από τη Σιέρα Νεβάδα Corp, του Κολοράντο. Αυτή η τροχιακή ιπτάμενων είναι μια άλλη προσφορά για να αναλάβει το έργο της διαπεραίωση αστροναύτες της NASA στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Όταν ξεκινά στο διάστημα, Chaser Dream θα πετάξει στην κορυφή ενός Ηνωμένο Launch Alliance πύραυλο Atlas 5. Αλλά πρώτα, τη Σιέρα Νεβάδα σχεδιάζει να διεξάγει δοκιμαστικές πτήσεις του αυτοκινήτου πιο κοντά στο έδαφος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Για την πρώτη δοκιμαστική πτήση Chaser Dream, το αεροπλάνο χώρος θα lofted σε μεγάλα υψόμετρα από WhiteKnightTwo μητρικό Virgin Galactic του. Στη συνέχεια Chaser Dream θα πέσει έτσι ώστε να μπορεί να γλιστρήσει πίσω κάτω στο έδαφος, να δοκιμάσει τις δυνατότητες προσγείωσή του. Η δοκιμαστική πτήση με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί είτε από Βάση Edwards της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλιφόρνια ή White Sands Εύρος πυραύλων στο Νέο Μεξικό.
9. Μυστικό της Πολεμικής Αεροπορίας Διαστημικό Προσγείωση Αεροπλάνο
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει ένα μυστικό διαστημικό σκάφος κατάσκοπος που ονομάζεται X-37B σε τροχιά αυτή τη στιγμή. Το μη επανδρωμένο αεροπλάνο χώρο, λειτουργεί από Rapid Γραφείο δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας, που ξεκίνησε στην κορυφή ενός πυραύλου Atlas 5 από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ, Φλόριντα, στις 5 Μαρτίου 2011. Είναι το δεύτερο σκάφος του είδους του.
Αν και αξιωματούχοι προγραμματιστεί για μόνο εννέα μηνών της αποστολής, το Hush-Hush είναι όχημα αναμένεται να προσγειωθεί κάπου στις αρχές του 2012. [ Φωτογραφίες: 2ο Μυστικό Πολεμικής Αεροπορίας X-37B αποστολή ]
Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα η Πολεμική Αεροπορία θα εγκαινιάσει μια άλλη έκδοση του οχήματος δοκιμής επόμενο έτος. Αν και τα στοιχεία είναι λιγοστά, το διαστημικό σκάφος έχει σχεδιαστεί ως ένα πρωτότυπο ρομπότ μακράς διάρκειας πλατφόρμα για δραστηριότητες που βασίζονται στο διάστημα της Πολεμικής Αεροπορίας. Το ωφέλιμο φορτίο X-37B είναι ταξινομημένα.
Η Πολεμική Αεροπορία φωτογράφος τράβηξε αυτή την άποψη το προφίλ του X-37B λίγο μετά την προσγείωσή του στις 3 Δεκεμβρίου 2010, η οποία σηματοδότησε το τέλος της παρθενικό διαστημική αποστολή το μυστικό οχήματος.
Η Πολεμική Αεροπορία φωτογράφος τράβηξε αυτή την άποψη το προφίλ του X-37B λίγο μετά την προσγείωσή του στις 3 Δεκεμβρίου 2010, η οποία σηματοδότησε το τέλος της παρθενικό διαστημική αποστολή το μυστικό οχήματος.
Credit: USAF / Vandenberg Air Force Base
10. Διαστημικό Σταθμό αποκτά νέα Προσθήκες
Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, αν και σχεδόν πλήρης, δεν είναι αρκετά γίνεται με νέες εγκαταστάσεις και εργαλεία.
Η τροχιά γύρω από εργαστήριο είναι 100 δισεκατομμύρια δολάρια, γήπεδο ποδοσφαίρου, το μέγεθος της συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, την Ιαπωνία και τον Καναδά.
Τον Μάιο του 2012, η ​​Ρωσία θα ξεκινήσει το πολλαπλών χρήσεων Nauka Ενότητα Εργαστήριο (MPLM), ένα νέο χώρο που θα προστεθεί πάνω Zvezda ναδίρ του Διαστημικού Σταθμού λιμάνι, αντικαθιστώντας το διαμέρισμα docking PIRs σήμερα εκεί. Nauka θα στεγάσει τα πειράματα της επιστήμης και του φορτίου και θα χρησιμοποιηθεί για ελλιμενισμό, καθώς και για δουλειά και ξεκούραση για το πλήρωμα.
Το ίδιο ρωσικό πύραυλο Proton ότι εγκαινιάζει Nauka θα φέρει το ευρωπαϊκό ρομποτικό βραχίονα. Αυτό το νέο εργαλείο θα συνδεθεί στη ρωσική πλευρά του το διαστημικό σταθμό για να βοηθήσει με την εργασία στο εξωτερικό του σταθμού.
11. Πλανητικό Ορόσημα Εξερεύνηση
Πολλά από τα ρομποτικά ανιχνευτές σήμερα εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος θα φτάσει ορόσημα επόμενο έτος. Για παράδειγμα, το Cassini Orbiter , η οποία έχει περιβάλει τον Κρόνο από το 2004, θα κάνει πολλαπλές flybys του Κρόνου φεγγάρια Τιτάνα και τον Εγκέλαδο, καθώς και μακρινή flybys από πολλά άλλα φεγγάρια, συμπεριλαμβανομένης της Helene, Mimas, Janus, Πολυδεύκης, Telesto, Παλλήνης και Διώνη.
Messenger αποστολή της NASA, που έφτασε σε τροχιά γύρω από τον υδράργυρο του τρέχοντος έτους, θα συνεχίσει από κοντά μελέτη του πλανήτη που βρίσκεται πλησιέστερα προς τον ήλιο.
Και νέα αποστολή του Οργανισμού Ορίζοντες, το οποίο ξεκίνησε το 2006, θα έρθει πιο κοντά στον Πλούτωνα από οποιοδήποτε άλλο διαστημικό σκάφος ακόμα. Νέοι Ορίζοντες πρόκειται να επιτύχει το στόχο της το 2015, οπότε και θα πετάξει από τον Πλούτωνα για να μελετήσει τον πλανήτη νάνο και τα φεγγάρια του. Το σκάφος έχει ήδη περάσει από την τροχιά του Ουρανού και αναμένεται να περάσει την τροχιά του Ποσειδώνα το 2014.
Πολλά άλλα πλανητικά ανιχνευτές θα συνεχίσουν συνδέοντας κατά μήκος το επόμενο έτος για να προωθήσει τους στόχους των επιστημόνων για την καλύτερη κατανόηση του ηλιακού συστήματος.
12. Μόνιμη ανθρώπινη παρουσία στο Διάστημα
Expedition 29 πλήρωμα
NASA αστροναύτης Mike Fossum (δεξιά), Expedition 29 διοικητής, μαζί με την Ιαπωνία Aerospace Exploration Οργανισμός αστροναύτης Satoshi Furukawa (αριστερά) και ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Volkov, και οι δύο μηχανικοί πτήσης, μοιράζονται ένα γεύμα στο μαγειρείο στην ενότητα Υπηρεσία Zvezda του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού στις 16 Σεπτέμβρη του 2011
Credit: NASA
Είναι εύκολο να παραβλέψουμε γιατί είναι ήδη συμβαίνει για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά τα πέντε διαστημικούς οργανισμούς-εταίρους πίσω από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό θα συνεχίσει να στέλνει ανθρώπους στο φυλάκιο για να διατηρήσει την ανθρώπινη παρουσία στο διάστημα που είναι ήδη σταθερή από το 2000.
Αν και διαστημικά λεωφορεία της NASA αποσύρθηκε το 2011, ο οργανισμός δεν σταμάτησε την αποστολή αστροναυτών για να βοηθήσουν το πλήρωμα του διαστημικού σταθμού, το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί για τουλάχιστον το 2020.
Δώδεκα spaceflyers προγραμματιστεί να ταξιδέψει στο διαστημικό σταθμό σε τέσσερις διαφορετικές ξεκινά το 2012. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες θα περάσουν περίπου έξι μήνες κάθε ζει και εργάζεται στο χώρο, την εκτέλεση πειραμάτων σε ένα ευρύ φάσμα των επιστημών μέσα μόνο εργαστήριο μικροβαρύτητας της ανθρωπότητας.
Σημείωση: Αυτή η ιστορία είχε διορθωθεί για να παρουσιάσει τη νέα του καθετήρα της NASA Ορίζοντες θα κάνει μια στενή flyby του Πλούτωνα και τα φεγγάρια του το 2015, δεν μπει σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη νάνο.
Μπορείτε να ακολουθήσετε SPACE.com Βοηθός Διευθυντής Σύνταξης Clara Moskowitz στο Twitter @ ClaraMoskowitz . Ακολουθήστε SPACE.com για την τελευταία λέξη της επιστήμης του διαστήματος και ειδήσεις εξερεύνηση στο Twitter @ Spacedotcom και στο Facebook.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...