Με Σαμαρά στους «4» η Σέλτικ

Με τον Γιώργο Σαμαρά να σκοράρει (για 5η φορά φέτος) η Σέλτικ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, καθώς θριάμβευσε με 4-0 στο «Τάνανταϊς Παρκ» της Νταντί Γιουνάιτεντ… Ο Έλληνας άσος κέρδισε και αποβολή για την ομάδα του..

Για την γηπεδούχο στο 28’ είδε την δεύτερη κίτρινη του Νέιλσον και έτσι οι «Κέλτες» κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο. Την κάρτα κέρδισε ο Σαμαράς, όταν δέχτηκε αγκωνιά σε διεκδίκηση. Ο Λέντλεϊ άνοιξε το σκορ στο 53’, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς έκανε το 2-0 για την ομάδα του στο 71’ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή… Για την Σέλτικ ο Στόουκς σημείωσε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα 4-0 διαμόρφωσε ο Μπρόουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’.
Ο Έλληνας άσος είχε σκοράρει τελευταία φορά πάλι στο κύπελλο στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ έχει 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε πως η Σέλτικ είναι πρώτη και στο πρωτάθλημα, έχοντας ουσιαστικά... καθαρίσει τον τίτλο, μετά και την τιμωρία των Ρέιντζερς, λόγω του ότι μπήκαν σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης... 

Το Σάββατο πέρασε στους «4» και η Χιμπέρνιαν. Χαρτς και Σεντ Μίρεν άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς, ύστερα από την ισοπαλία (2-2) στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά για τα προημιτελικά έχουμε:
Σάββατο 10/03
Χαρτς-Σεντ Μίρεν 2-2
(Μπίτι 37- Σκάτσελ 48’ Ζαλιούκας 84’ αυτογκόλ - Κάρεϊ 37’)
Εϊρ-Χιμπέρνιαν 0-2
(Ο Ντόνοβαν 6’, Γκρίφιθς 19’)
Κυριακή 11/03
Νταντί Γιουν.-Σέλτικ 0-4 (Λέντλεϊ 53’, Σαμαράς 71’, Στόουκς 86’, Μπρόουν 90’)
Μάδεργουελ-Αμπερντίν (17.45)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...